HírekMotorokMotorozás

Februárban mutatkozik be Justin Bieber és a Vespa közös projektje

Justin Bieber Vespa Együttműködés 2022

A kreativitás felfedezésének, a stílus és a dizájn megünneplésének, valamint a jó szórakozásnak a vágyától vezérelve Justin Bieber és a Vespa 2022 egyik legváratlanabb és legizgalmasabb együttműködésére készül. Kíváncsi vagy már milyen robogót tervezett a tinibálvány?

A világ legnagyobb popsztárjának és a klasszikus olasz márkának találkozása nem véletlen találkozás. A stílus és a dizájn állandó ihletforrás Justin számára, míg a Vespa mindig is közel állt a zene és az ifjúsági kultúra világához, bár nem biztos, hogy a fiatalok közül kerültek ki a legnagyobb Vespa rajongók.

Nyilván az együttműködés célja az is, hogy a – már ugyan már felnőtté vált – tinisztáron keresztül újabb vásárlókat nyerjenek meg a márkának. Míg a két évvel ezelőtti Christian Dior együttműködés a luxusmárkák szerelmeseinek szólt, ezúttal a fiatalok kerülnek majd célkeresztbe. Bár ne menjünk ennyire előre.

„A rajongóim tudják, mennyire szeretem a sportot: gördeszkát, jégkorongot, kosárlabdát, BMX-et. Mindig is vonzott a stílus, a kecsesség és a sebesség keveréke” – mondta Justin Bieber. “Izgatottan várom, hogy a Vespa ikonikus olasz dizájnján dolgozhassak.”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Hamarosan kiderülnek a részletek is, várjuk együtt a két kortárs globális ikon, Justin Bieber és a Vespa izgalmas új együttműködésének 2022-es leleplezését.

#JustinBieberXVespa #Vespa #Justin Bieber

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük