70 éves a Pannónia

70 éves a Pannónia

Mikor

2024/06/01    
Egész nap

Hol

Csepel, Csepel Művek bejárata
Csepel Művek bejárata, Budapest

Esemény típusa

A Pannonia motorkerékpár idén ünnepli a 70. születésnapját és ez alkalomból a  márkaklub szervezésében ismét Pannonia motorok találkozója lesz a Csepel Művek főbejáratánál június 1-én ahova mindenkit szeretettel várunk.
Elkészült a Pannonia MGTSZ 12. reklámfilmje, ami egy kis kedvcsináló és egyben mehívó is a Pannonia motorkerékpár 70. születésnapjára.
A közeljövőben minden részlet fönt lesz a Pannonia klub honlapján : www.pannoniamgtsz.hu
Vedd elő a Pannoniádat mert ott a helyed Neked is !!
Egy kis segítség : Abban az esetben, ha szállítójárművel hozod a Pannoniádat az eseményre, mert esetleg több Pannoniát is hozol egyszerre, vagy nincs forgalmija, vagy lejárt a műszaki vizsga, vagy messziről jönnél, vagy bármi más okból kifolyólag, akkor sincs semmi baj, mert van hely és parkoló a  szállítójárműveknek. Nagyobb kocsik, utánfutók vagy trélerek is kényelmesen elférnek a Csepel Művek területén.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt