CsajokHírekMotoros divat

Az amerikai motokrossz aranykorára emlékszik a Biltwell Baja kesztyűje

A modern motokrossz kesztyűk mára alig különböznek attól, mintha egy nejlon zoknit húznál a kezedre – nagyon kevés a párnázás, és gyakorlatilag nincs valódi bőr, ami ott véd, ahol szükség van rá.

A Biltwell Baja motoros kesztyűje ellenáll ennek a trendnek, mivel a kecskebőr megerősítést a súrlódási zónákban belső ütésvédelemmel kombinálja, így egy vagány, kényelmes kesztyűt hoz létre agresszív motorozáshoz a pályákon, ösvényeken vagy aszfalton.

A ’80-as évek az amerikai motokrossz aranykora volt, amikor a felszerelés tervezésében és az anyagtechnológiában elért fejlődés még gyorsabban haladt, mint a legendák, akik viselték a cuccot. Ez a korszak és ezek a versenyzők inspirálták az új Baja kesztyűket.

További jellemzői közé tartozik a szintetikus velúr tenyér és hüvelykujj kialakítása a kényelmes illeszkedésért, a rugalmas poliészterszerkezet a gyűrűs és kisujjakon a maximális rugalmasságért, a háromrétegű szövött hálós hátlap a szellőzésért és a kényelemért, valamint a vezető varratok az ujjakon és a hüvelykujjon, amelyek lehetővé teszik az intelligens képernyők használatát.

Ha ezeket a kesztyűket “funkciógazdagnak” nevezzük, az még nem is elég. Van itt még több is – az ujjak ízületeiben található Lycra tágulási panelektől kezdve a nagyobb kézügyességért, a masszív egy- és kéttűs poliészter varratoktól és a termoplasztikus gumiból készült villámvédőktől kezdve az 5 mm vastag rejtett belső neoprén ujjbegyvédőig, az extra tartósságot biztosító kecskebőr ujjbegyekig és az állítható tépőzárral ellátott, kétrétegű neoprén csuklóburkolatig.

A Biltwell Baja kesztyűi négy színváltozatban kaphatók: Black Out, csokoládé, szürke és piros.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük