fbpx

Rólunk

A Csajokamotoron.hu Magyarország egyetlen, motoros nőknek szóló, interaktív internetes portálja, mely 2006 júniusában indult útjára. Megalapításának mozgatórugója az volt, hogy a 2000-es évek elején már Magyarországon is szemmel látható növekedésnek indult a motorozó nők száma. Igény volt egy saját közösségre és médiafelületre.

Mára elmondhatjuk, hogy mindazok a nők, akik a motorozást választják hobbinak, sportnak vagy közlekedési eszköznek Magyarországon, elsőként a Csajokamotoron.hu oldalon, tájékozódnak mielőtt motorvezetői- vagy vezetéstechnikai tanfolyamot keresnének, motort vagy robogót vásárolnának, és beszereznék a motorozáshoz szükséges ruházatot, felszerelést.

Mivel a portál alapítója, NaNa maga is motoros nő, valamint 1995 óta motoros újságíró (kommunikációs és PR szakember valamint a Wild magazin, a TotalCar és a TotalBike szerkesztő újságírójaként és a MotorosHang rádió műsorvezetőjeként is ismerhetik a motorosok), jó rálátása van mind a motoros nők igényeire, mind a hazai motoros szférára.

Az egykor egy név alatt működő Csajokamotoron.hu oldal jelenleg három részből tevődik össze:

A Csajokamotoron.hu oldal egy motoros magazin, amelynek témái az általános motoros hírek mellett elsősorban a motorozó nők érdeklődési körének megfelelő, őket érintő írásokból tevődnek össze. Ismeretterjesztő cikkeinkkel igyekszünk segíteni azoknak a kezdő motorosoknak, akik még csak az elindulás fázisában vannak, de közben a tapasztalt öreg rókákról sem feledkezünk meg. Őket eseménybeszámolókkal, motoros túrákkal, iparági érdekességekkel igyekszünk szórakoztatni.

A CsamClub.hu oldal a motoros csajok közösségi oldala fórummal, képgalériával, blogokkal, ahol az olvasók egymással is megbeszélhetik a tapasztalataikat.

A CsamShop.hu oldal két éve vált külön a magazintól, hogy még letisztultabban, gyorsabban, és könnyebben megtalálható módon vásárolhassák meg olvasóink a Csajok a motoron saját márkás termékeit, ajándéktárgyait, hogy ezzel is megmutathassák a közösségünkhöz való tartozásukat.

Közösségi oldalak

Saját felületeinken kívül aktívan jelen vagyunk a közösségi oldalakon is, ahol szintén jelentős követőbázissal rendelkezik a Csajokamotoron.hu oldal.

Látogass meg és kövess be minket!

facebook logo Instagram logoyoutube 512twitter iconPinterest logo