EseményekMotoros találkozó

Szezonyitó veterán-jármű találkozó Baján

baja szezonnyito 2016 8Idén 4. alkalommal rendezte meg a Bajai Motoros Egyesület (BME) a veterán jármű találkozót.

Ezúttal a Petőfi-sziget adott otthont a rendezvénynek, ahol a benzingőz mellett kirakodóvásár, mobil-kávézó, csapolt sör, büfé, kürtős kalács, ugráló vár várta a családokat, érdeklődőket. Jelen rendezvénnyel párhuzamosan a Critical Mass bringás esemény is zajlott, úgyhogy nyüzsgésben nem volt hiány. Tiszta majális hangulat volt!

Szép számú kiállító, és érdeklődő-látogató jelent meg a verőfényes, gyönyörű napsütéses időben.

Jól megfértek egymás mellett a régi Trabik, Wartburgok, Skodák, Bogarak, és a hatalmas amerikai országúti cirkálók, kétkerekű motoros és nem motoros járgányok, sőt még matuzsálem-korú traktorokat is láthattunk.

A program része volt az Autó-tuning verseny, az Airsoft-Kalocsa, és a Golden-dance csoport bemutatója. Ezután a megjelent öreg – de nem öreges- járgányok a város utcáin is végiggördültek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Estére jó kis zene zárta a programot, először a Nagy Imi – Szarka Gabi kettős akusztikus gitárjátékát hallgathattuk, majd a Tres Hombres formáció produkált fergeteges rock-hangulatot.

Jó kis nap volt, köszi BME!

baja-szezonnyito-2016 1baja-szezonnyito-2016 2baja-szezonnyito-2016 3baja-szezonnyito-2016 4baja-szezonnyito-2016 5baja-szezonnyito-2016 6baja-szezonnyito-2016 7baja-szezonnyito-2016 9baja-szezonnyito-2016 10baja-szezonnyito-2016 11baja-szezonnyito-2016 12baja-szezonnyito-2016 13baja-szezonnyito-2016 14

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük