EseményekMotoros találkozó

Több ezer motoros volt kíváncsi a 35. Biker Fest-re az elmúlt hétvégén

35. Biker fest Lignano SabbiadoroHa a Biker Fest hív, Lignano válaszol. Az elmúlt hétvégén az olasz napsugár 350 vásári standon csillant meg a tengerparton, hogy ezzel végre megkezdődjön a buli a motorosok számára is.

Az elmúlt időszak szellemeként a hivatalos emberek beszédei a megnyitón kissé szokatlannak tűntek, de az kiderült, hogy a tengerparti üdülőhely kiemelt eseménye nem csak a motorosoknak fontos. A COVID-19 korlátozások miatt az egész régióban visszaesett a turizmus, így nagy szükség volt erre az eseményre az itteni lakosoknak is.

A tengerentúlról érkező extravagáns motorkerékpárok és járművek már pénteken megtöltötték a Luna Park Strabilia előtti parkolót és a belső tereket. Európa és a nemzetközi színtér legnevesebb motorépítői hosszú idő után ismét összegyűltek, hogy  a “Patkánylyuk” (Rat Hall) hagyományát követve képviseljék a Custom ágazatot.

A közönséget a nagyszínpadról Mike Persello és édesapja Morenó – a rendezvény védnöke – együtt üdvözölte, és ők mutatták be a megnyitó ceremónia szereplőit is. Mindezt a Covid-előírások és a bejáratnál lévő oltási igazolvány ellenőrzés betartásával.

A megnyitón felszólaló politikusok  kiemelték a Biker Fest nemzetközi fontosságát és szimbolikus erejét a turizmus számára.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

35. Biker fest Lignano SabbiadoroLuca Fanotto, Lignano polgármestere így beszélt: “Hálámat fejezem ki azért a fordulatért, amely 2012 óta a Biker Feszt-et városunkhoz köti. Két nappal ezelőtt még együtt dolgoztunk a település lakóival, hogy létrehozzunk egy olyan eseményt, amely soha nem állt meg a növekedni, és így mi is együtt fejlődünk vele. Szinergia jött létre a hivatalnokokból és a szervezőkből álló test anatómiai részei között, amely egészségesnek és hosszú életűnek tűnik”.

Ugyanezt hangsúlyozta Massimo Brini, Lignano turisztikai tanácsosa is, aki a tavalyi 90 000 jelenlévőhöz hasonló sikert kívánt: “Összetett szervezés, de jellemzi azoknak a karizmája, akik évek óta megteremtik ezt a sikert”.

Giuliano Gemmo a Nemzetközi Motoros Szövetség képviselőjeként köszönetét fejezte ki a Persello családnak, amely évek óta szívét-lelkét beleadja a Biker Fest sikerébe. A ConfCommercio (Kereskedelmi Szövetség) Lignano alelnöke, Alessandro Tollon, köszönetet mondott, hogy ez az esemény képes volt megtölteni a várost a világ minden tájáról érkező vendégekkel, akik már jóval az esemény előtt megérkeztek.

Még több kép a 35. Biker Fest-ről a galériában

A Luna Park központi területén szombatra véget értek a regisztrációk a Bike Show-ra, a különleges motorkerékpárok legnépszerűbb és legszélesebb körű kiállítására Európában, a Daytona és Sturgis (USA) hagyományainak legképzettebb motorépítői és azok gyermekeinek tapasztalatával.

 

Lapozz a folytatáshoz!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük