CsajokKiemeltMotoros csajok

Írj nekünk és megháláljuk!

Írj egy cikket, pólót küldünk ajándékbaAz elmúlt években egész biztos, hogy rengeteg motoros élménnyel gazdagodtál. Voltál motoros túrán itthon vagy külföldön? Meglátogattál néhány motoros találkozót vagy épp mostanában szántad el magad, hogy letedd a jogsit? Minket minden érdekel!

Szeretem az olyan személyes történeteket, amik életszagúak, saját tapasztalaton alapulnak, és minden szaván érződik, hogy az, aki írta, minden percét élvezte. Most is pont ilyen történetekre vágyom.[wpdiscuz-feedback id=”frlg5smfmd” question=”Neked van ilyened?” opened=”0″] Neked van ilyened?[/wpdiscuz-feedback]

Nem készítettem statisztikát, de ha minden nyári hétvégén van átlagosan 5 motoros buli, akkor 2-3 hónap alatt elég sok lehetőség volt az elhajlásra, barátkozásra, koncert hallgatásra. Ha az oda és visszavezető utat egybekötötted egy kalandos motoros túrával, akkor máris két komplett történet kerekedhet belőle.

Aztán ott van még a motoros felszerelésed

Hogy szuperált? Érdemes volt pénzt áldozni rá? Megfelel a követelményeidnek? Megérte az árát? Kibírta az esőt? Kibírtad benne a kánikulát? Mennyire látszik hogy nő vagy, ha rajtad van?

[wpdiscuz-feedback id=”bmj1uisswm” question=”A jelenlegi motorod mióta használod?” opened=”0″]A jelenlegi motorod mióta használod?[/wpdiscuz-feedback]

Miért ezt a márkát/típust/színt választottad? Jó választás volt? Milyen a kezelhetősége? Mennyire kényelmes? Van még benne tartalék, vagy már teljesen kimotoroztad, és nagyobbra vágysz? Mi lenne az? Mi az álommotorod?

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Olvasd el mások miket írtak a saját motorjukról!

És ha ezeket már mind kiveséztük, akkor még mindig írhatsz nekünk arról, hogy mikor és hogy kezdtél el motorozni, milyen küzdelmek, családi ellenkezések közepette végezted el a motoros sulit. Ki inspirált a motorozásra és ki volt az, aki ellenezte? Nőként milyen nehézségekbe ütközöl motorosként? Mennyire könnyű vagy nehéz motort, felszerelést, párt választani?

Már épp élesíteni akartam a cikket, mikor Vidék feltette a blogbejegyzését, amiben azt írja, jó-jó, hogy mindenki leírja miért motorozik, de őt az is érdekelné, hogy ki miért hagyta abba… szóval tényleg: akkor is írd meg a történeted nekünk, ha már nem motorozol.

Mi volt az oka, hogy abbahagytad? Hogy éled meg? Hiányzik? Tervezgeted, hogy még egyszer, később, újra… ?

Szóval témaötlet rengeteg van, már csak le kell ülni és papírra vetni őket.

Azon kívül, hogy rajtam kívül legalább 6000 tagunk és legalább még egyszer ennyi olvasó kíváncsi a történetedre, nem kívánom ingyen. Ha megjelenik az írásod a Csajokamotoron.hu oldalain, egy Csajok a motoron pólóval ajándékozlak meg, amivel büszkén hirdetheted, hogy te is motoros csaj vagy. De akkor se fogd vissza magad, ha nem vagy csaj, hiszen fel vagyunk állva, a fiúknak is tudunk küldeni pólót.

Az írásokat az email címünkre várjuk “Én írtam” tárggyal. A szöveg legyen legalább 300 szó hosszú, és küldj mellé jó minőségű, lehetőleg ne telefonnal készült, digitális képeket is külön jpg fájlban! Lehetőleg jogtiszta képeket küldj, amik miatt nem fog reklamálni a készítőjük megjelenés után, és a fotós nevét is írd meg!

A mailben ne felejtsd el megírni a pólóméreted, és a postázási címedet sem! Megígérem, hogy az adataidat csak arra fogom felhasználni, hogy elküldjem az ajándék pólódat.

Hidd el, neked is jó lesz visszaemlékezni a nyári kalandokra, és összegezni, hogy mennyi élménnyel jár a motorozás.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük