CsajokMotorokMotoros divatMotorozás

Saját felszerelés: társaim az úton

orban violettaIdén a harmadik szezont kezdhettem el, mint büszke motoros csaj. Ez alatt a kis idő alatt sikerült új sisakot, ruhát, kesztyűt, vesevédőt és egy alig használt motoros csizmát beszereznem és persze kipróbálnom…

Kesztyű – Probiker

Nagyon szeretem, kényelmes, protektoros (carbon) pont ott ahol kell, gumis csuklórész és tépőzár. Az idő viszont hamar meglátszik a tenyerén és a világos színű részeken. (Egy szezon után úgy nézett ki, mintha már több éve használnám.)

Sisak – HJC IS touring

Nagyon dekoratív és könnyű sisak, de akadnak rajta negatívumok is. Kényelmes, a beépített napszemüveg pedig fantasztikus, nem torzít, és jól fed. Szemüvegeseknek is kiváló!

Páramentes plexije van, ami nem igazán állja meg a helyét – nekem többször is bepárásodott (főleg hűvösebb időben) és a karcmentességét sem sikerült megtapasztalnom, mivel már cseréltem rajta plexit karc miatt. Ha pedig esik, a víz bizony befolyik rajta. Viszont, a plexicsere legalább egyszerű!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A bélése kivehető és puha, kényelmes. A sisak viszonylag hangos, főleg 100 felett, autópályán eléggé agyzsibbasztó…

Újonnan vettem 65 000 Ft-ért, de járt hozzá zsák, orrvédő és bogárháló is. Egyszóval, a véleményem róla, hogy szerethető, városban kiváló és személy szerint a kis hibáival együtt is imádom.

Ruha – Probiker prx-4

Sok eladó darabot látok belőle a neten és nem nagyon értem miért. Szerintem jó kis ruha, nagyon szeretem.

Tetszik a fazonja, kényelmes is és viszonylag könnyen kezelhető. A belseje az én bőrömnek egy kicsit durva, de hát nem vagyunk egyformák…

Protektorokkal jól el van látva, kivétel a gerinc. A páromnak is ugyanilyen ruhája van, ő is szereti, viszont ami mindkettőnkén hamar „elfáradt”, az a cipzár és a „P” betű is igencsak lekívánkozik róla. Ezeken kívül más rosszat nem tudok rá mondani. (Újonnan 70 000 Ft-ért vásároltam.)

Csizma – Probiker Sport RFX

A csizmám már jó pár éves, egy sráctól vettem, aki kapta és kicsi volt neki. Szóval nem volt használva és nagyon olcsón adta.

Sípcsont- és bokavédő van benne. A váltóval érintkező terület megerősített. Amíg csak benzintyúk voltam, addig jobban szerettem, aztán amikor már én is „elöl” ültem, akkor vettem észre jobban, hogy itt-ott kicsit szoros.

A cipzárja elég nehezen felhúzható, főleg, ha bele van tűrve a nadrág szára, viszont a tépőzárja nagyon erős. Mindent összevetve, lehetne egy kicsit kényelmesebb, ettől függetlenül ezt is szeretem.

Ennyi lenne a véleményem a ruháimról, remélem segíthettem vele!hjc is touring sisak

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük