EseményekHírekMotoros találkozó

Nyerj belépőt a XXVII. Pirates Family MC találkozóra a Szelidi tóhoz

pirates family szelidi to2018. augusztus 23-26. között a Szelidi tó partján rendezi meg a Pirates Family MC azt a fergeteges partit, ahol akár még te is ott lehetsz, és ha szerencséd van, velünk megnyerheted a belépőjegyedet is. 

Árnyas tópart, strandolási lehetőség, számtalan kiváló koncert és 30 kilométeres motoros felvonulás várja azokat a motorosokat, akik augusztus utolsó hétvégéjén felkerekednek, és lemotoroznak a Szelidi tóhoz. A jó buli most is garantálva van, ahogy már 27 éve mindig. 

Már csak két hét és a motorosoktól lesz hangos a Szelidi-tó. Persze Kowalskyék, a Leander Kills, Pokolgép, Rómeó Vérzik, Hátsó Ajtó, Firkin és sokan mások is segítenek benne, szóval koncertben nem lesz hiány. Ahogy szórakoztató motoros játékokból sem, és temészetesen idén sem maradhat el a streetfighter show. 

A Pirates Family MC tagjai már gőzerővel készülnek a bulira: átszabják a területet, fejlesztik, gyorsítják a kiszolgálást, bővül koncert tér, fokozódik a higiénia, megszokott kedvező árak pedig maradnak. Azt szeretnék, ha minden látogató kiválóan érezné magát náluk, ahogy eddig is minden évben. 

pirates family szelidi to 3Mi – a Csajok a motoron – annyiban tudjuk megkönnyíteni a döntésed, hogy ismét lehetőséget biztosítunk, hogy megnyerd a belépőjegyed a szezon utolsó nagy bulijára. Ha az alábbi gombra kattintva regisztrálsz a játékunkra 2018. augusztus 19 éjfélig, te is esélyes leszel, hogy megnyerd a négy hetijegy egyikét. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

{module Pirates 2018 gomb}

A nyerteseket emailben értesítjük majd a nyereményükről, és a belépőjegyek a buli helyszínén lesznek leadva a nevükre, ezért figyelj rá, hogy az adataidat pontosan töltsd ki! 

Ha a bulival kapcsolatban bármilyen kérdésed van, továbbra is Tibi segít!

pirates family szelidi to 2

Ne felejtsd el azt sem, hogy a Pirates Family MC szokásos, őszi jótékonysági bulija idén október 6-ra esik. Azt idei fellépők a Santa Muerte és a Blues Company lesznek, a buli bevételét pedig most is egy balesetben megsérült motoros családjának adományozzák majd. 

Hívjátok bátran!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük