EseményekKiemeltMotoros találkozó

17. Biker meeting Tokajban

altA Black Dragon MC jóvoltából szebbnél szebb vasak dübörögtek a borvidék lejtőin. Sokadszorra rendezte meg a klub a hagyományos nyári motoros találkozóját.

A rendezvényt augusztus 9-12. között látogathatták meg a motorozni és bulizni vágyók. 

Úgy hozta a sors, hogy kedves fotósom egy nappal hamarabb érkezett a helyszínre, mint jómagam, ezért több élménnyel gazdagodott. No meg több sörrel… Könnyen találtak sátorhelyet pénteken, bár elnézve másnap a tömeget, és a sátorerdőt, magyarázhatta volna, hol találom meg őket. Biztosan bolyongtam volna egy ideig…

A pénteki nap nagy beszélgetésekkel, sörözésekkel, borozásokkal – kinek mi a kedvenc itala – telt, majd kezdődtek az aznapi koncertek. Játszott a White Trash, az Ismerős Arcok, a Road, a Tequila Band és a Nemcsak Berry. Ilyenkor szokott az lenni, hogy nem emlékszik az ember, hogy jutott el a sátorig, és másnap próbálja előkotorni az agya egy távoli zugából, vajon mi történhetett a kiesett időben… Majd feladja, és folytatja, amit tegnap abbahagyott.

Így tett ezzel Edit barátném is, máris borral indítva a szombati napot. Ó, hát be kellett melegíteni a vetélkedők előtt!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Szerencsére az idő kedvezett a játékoknak, ahová nem hazudtolva meg hírünket, benevezett Edit. Általában én szoktam a sörrel kapcsolatos dolgokban részt venni, de a leányzó bőszen kanalazta az aranysárga nedűt. A gyerekek ugyanezt tehették a kólával.

A bátor vállalkozók megmérethették erejüket a szkanderben és a sörös hordó emelésben.Még több kép a galériában!

Eközben, végre elindultunk Debrecenből Tokaj felé a L.I.E.S. fenekarral. Pontosan a motoros felvonuláskor értünk a helyszínre, ezért várnunk kellett kicsit, míg a felvonulók visszatérnek a találkozóra. Rosszkor időzítettük az érkezést, legalábbis abból a szempontból, hogy az úton való sörözés miatt bármit megadtam volna egy mosdóért.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük