EseményekMotoros találkozó

Baromi jó Harley-Davidson szezonzáró

harley davidson szezonzaro 2018 9Verőfényes napsütésben, széles mosolyokkal az arcokon közel 150 csodaszép Harley-Davidson vasparipával vonultak fel, köztük a Tankcsapda gitárosával, Sidivel, aki a nyeregből leszállva csak annyit mondott: „Ez baromi jó volt.” 

 

Repeta a nyárból, szabadság kétkeréken – Budapest utcáin krúzolva intettek búcsút a motoros szezonnak a Harley-sok a hétvégén.

Ahogy már mindenki megszokhatta, a Harley tulajdonosok és a szimpatizánsok évente kétszer rendeznek motoros felvonulást Budapest utcáin. A tavaszi szezonnyitó és az őszi szezonzáró nem telhet el városi cirkálás nékül, ahogy kihagyhatatlan a zenés mulatság és a közös eszem-iszom is a bázison. 

A városlakók persze nem mindig tolerálják jól, hogy nem tudnak nyugodtan közlekedni a városban, főleg az utóbbi napokban erősödtek fel azok a hangok, hogy miért kell minden nap/minden hétvégén felvonulniuk és felverni a város nyugalmát a motorosoknak. Nem hiába, az utóbbi két hétvégén minden napra jutorr legalább két motoros felvonulás. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

harley davidson szezonzaro 2018 1Talán egyszer meg kellene motoroztatni az elégedetlenkedőket, és akkor megértenék, hogy miért is jó egy motoros felvonulás. Persze mások a sok futóverseny miatti lezárás miatt panaszkodnak, az elennen nem tudom, mi lenne a gyógymód.

Amíg ezt is kitalálom, álljon itt a harley szezonzáróról néhány kép. 

harley davidson szezonzaro 2018 8

harley davidson szezonzaro 2018 8

harley davidson szezonzaro 2018 8

harley davidson szezonzaro 2018 8

harley davidson szezonzaro 2018 8

harley davidson szezonzaro 2018 8

harley davidson szezonzaro 2018 8

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük