HírekKultúraMotoros film

Élő műsor a motorsportról Sebestyén Petivel és a csajokkal

meg egy kor kovacs nikiPár hónapja keddenként, fix időpontban feltűnik a Spíler MotorsportHD „Még egy kör” névre hallgató Facebook élő adása. A koncepció Sebestyén Peti motorversenyző fejéből pattant ki.

Mi lenne, ha a hétvégi motorsport témákból egy élő, interaktív, rövid, tömör műsor készülne, amihez az érdeklődők azonnal hozzá tudnak szólni, fel tudják tenni kérdéseiket? Ehhez mi kell? Egy jó közösségi média felület, élő adás koncepció és olyan vendégek, akik a szokásos írásos szakmai elemzések mellett teljesen más szemszögből is meg tudnak vizsgálni egy motorsport eseményt.

A szakma képviselői mellett, maguk a különböző sportágakban aktívan versenyzők a legjobb elemzők, hiszen ők azok, akik amikor látnak egy sport momentumot, bele tudják képzelni magukat és átélni, hogy mennyire bravúros volt a helyzet az adott pilóta részéről, vagy éppen mit rontott el, mit lehetett volna másképpen csinálni.

A „Még egy kör” néhány adás alatt kinőtte magát egy olyan online magazinra, ahol nem csak a szakmai dolgok kerülnek elő, de a magyar autó és motorversenyzők számára is lehetőség nyílik a megjelenésre. A műsor egyaránt teret ad a média által kevésbé kiemelt, ám keményen dolgozó fiataloknak és a már jól ismert „nagyobb neveknek” is.

Legyen szó egy salakmotor pálya tulajdonosról, a túra autózás nagyágyúiról, fiatal reménységekről vagy a motorsport női harcosairól, az elmúlt adások során rengeteg különböző véleményt hallhattunk a MotoGP, Superbike, Rallycross, Supercars vagy Speedway bajnokságokról és a versenyeken történt szituációkról. Időközben az irodai falak közül kimozdulva, az adások külső helyszínre kerültek, a Hungaroring (Pole Position Bistro & Terrace) és más motorsport közegek is helyet adtak a produkciónak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

meg egy kor facebook live 1

Nemrégiben avatták a világ első kétkerekű női világbajnokát Ana Carrasco személyében. A 20 éves spanyol versenyző a Superbike egyik alkategóriájában, a Supersport300-as mezőnyben írt történelmet, hiszen előtte még nem volt rá példa, hogy egy hölgy ilyen sikereket érjen el a motorsport világában. Autóversenyzés fronton pedig az elmúlt napokban bejelentették, hogy hamarosan indul egy kizárólag női versenyzőknek szóló Formula 1-es felkészítő széria.

Ezek után nem volt kérdés, hogy az elmúlt két hét MotoGP, Superbike, Speedway, Rallycorss és Supercars sorozatok legizgalmasabb pillanatainak kielemzése mellett, a Facebook élő adás fő témája a nők és a motorsport lesz!

A vendégek között érkezik Vogel Adrienn autóversenyző és Kovács Niki, aki nem csak a Spíler MotorsportHD riportere, de mellette aktív pilóta is. A lányok mellett, szintén elmondja véleményét a témában Prokoláb Bence, aki nemrégiben készült „Hölgyek és Gyorsak” című riportfilm megálmodója, producere és rendezője volt.

A női versenyzők egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a motorsportban, Balogh Tamás vezetésével pedig kedden kiderül, hogy milyen célokért harcolnak a hazai hölgyek, valamint, hogy mi ihlette Prokoláb Bence filmjét.

A „Még egy kör” kedden 17:25-től lesz majd látható a SpílerTV Facebook oldalán! 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük