EseményekMotorverseny

Nő a férfiak pódiumán – Gyorsasági OB 3. futam

noi gyorsasagi ob 3 27A hölgyek versenyén toronymagas győzelmet aratott, míg a férfiak között csupán nyolc század másodperccel maradt le a dobogó legfelső fokáról Kovács Niki.

Ahogy azt a meteorológia ígérte, szombat éjszaka megérkezett a vihar az Ostffyasszonyfa mellett fekvő Pannónia Ring pályájára, ám a No.1 Mini és Motoros Team csapatát ekkor nem ez aggasztotta leginkább, hanem az, hogy Kovács Niki motorja nem indult…

Eredmények

Női Gyorsasági OB 600:
1. Kovács Niki
2. Koncsek Hajnalka
3. Vaslaki Tímea

Női Gyorsasági OB 600+:
1. Kis Viktória
2. Lökös Klaudia
3. Fidler Rita
4. Süli Eszter

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Dunlop Trophy for Ladies 600+:
1. Lökös Klaudia
2. Fidler Rita

Még több kép a galériában!

Hajnali hétkor már kisebb csoportosulás kereste a megoldást. Az R6-os végül engedett a többség akaratának, és beindult, igaz az eredeti probléma nem oldódott meg, azaz egy henger továbbra sem dolgozott. Az első kör után ráadásul kiderült, a váltóelektronika is megadta magát.

Az időmérő edzések vizes pályán zajlottak. Niki a nők között 9 mp-es előnnyel szerezte meg a pole pozíciót, míg a férfiak között fél másodperccel maradt le róla. Végül mégis az első kockából indulhatott, mert az első rajtkockát megszerző Kurucz Ferenc később elesett, így indulása kétségessé vált. De ne szaladjunk ennyire előre!

A nap első versenye a hölgyeké volt, akiket már száraz pályára várt egy-két vízfolttal tűzdelve. Ezúttal összesen nyolc lány állt a rajtrácson. Niki hibátlanul kapta el a rajtot, és bár a célegyenes végére Kis Viktória megelőzte 1000-es motorjával, ez a sorrend csak a második kanyar féktávjáig állt fenn. Versenyzőnk ott visszavette a vezetést, amit többet nem is adott ki a kezéből. A nyolc körös futamot 41.9 mp-es előnnyel zárta az 1000-es értékelés győztese, Kis Viktória előtt.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük