fbpx

Kartetoválások versenye 2010

Mától június 13-ig lehet szavazni a legjobb kartetoválásokra.

Egyelőre kilenc különböző tetoválást neveztek be az idei versenybe, de a tavalyi évhez hasonlóan van, akinek több tetoválás is díszíti a karját. A szabályoknem zárják ki annak lehetőségét, hogy ebben az esetben mindegyik tetoválás versenybe szállhasson.

A szavazás idén is a CsamClub fórumában zajlik, ahol a regisztrált felhasználók tudnak szavazni – mindenki csak egyszer, így jól gondoljátokmeg,kire teszitek le a voksotokat.

Az első helyezett, aki a legtöbb szavazatot kapja, az alább látható nyereményekkel lesz gazdagabb:

  • 1 db. Hippsy Tattoo derékmelegítő
  • Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
  • Wild magazin 10 000 Ft értékű webáruház utalvány
  • Daylong 7000 Ft értékű ajándékcsomag (1 db Daylong Ultra 25 100 ml fényvédő naptej, 1 db Daylong Night Repair 100 ml bőröregedést gátló testápoló)
  • Karbon-Dekor 5000 Ft értékű vásárlási utalvány

A kartetoválások galériája itt található! A könnyebb döntés elősegítésére van olyan tetkó, amelyikről több képet is találtok a galériában.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x