Hírek

Kovács Niki Nívó-díjat kapott

kovacs niki nivodij 1A Komlósi Oktatási Stúdió egykori ösztöndíjasa Miért? című írásával nyert két nemzetisportos kolléga előtt.

Magyar kezdeményezésre 1995 óta ülik meg a sportújságírók világnapját minden esztendő július másodikán, az eseményhez köthető díjátadásra ötödik alkalommal került sor. A XIII. kerületi Kakas Étteremben nem csak az ilyenkor szokásos díjakat adták át, de a nívódíj-pályázat dobogósait is most jutalmazták meg.

A Nívódíj-pályázat díjazottjai (írott sajtó kategória)

1. Kovács Nikolett (Sztár Sport): Miért?
2. Bálint Mátyás (Nemzeti Sport): Örökös harcra ítélve
3. Szabó Gábor (Nemzeti Sport): Hit és szakadék

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A hagyományos Világnapi Elismerésben hat sportújságíró kolléga részesült, az Életmű-díjat hárman kapták meg, a nemrégiben elhunyt Sipos József posztumusz életműdíjban részesült. A Magyar Sportújságírók Szövetsége legrangosabb jutalmát, a Feleki László-díjat pedig az elmúlt évhez hasonlóan két újságíró vehette át.

A korábbi gyakorlathoz képest változást jelentett, hogy a nívódíj-pályázat kategóriáit megint kibővítették. Az ötéves múltra visszatekintő nívódíjat idén nem csak az írott sajtó munkatársai, a fotósok és a rádiós újságírók között osztották ki, de első alkalommal tévések is pályázhattak, ám végül ebben a műfajban első díjat nem adtak ki, a rádiósoknál pedig csak a legjobbnak ítélt pályaművet jutalmazták.

Az ünnepségen – amelyen részt vett Molnár Zoltán, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára és Dunai Antal, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöki tanácsadója is – mutatták be Declan Hill: Bunda – Futball és szervezett bűnözés című könyvét, amely jövő pénteken kerül a boltokba.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük