fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Gemini Man – ezért mászott fel Will Smith a Lánchídra

gemini man motorcycleA Gemini Man című sci-fi thriller jeleneteit tavaly vették fel Budapesten, s emiatt láthattad a fővárosban Will Smith-t, illetve mászott fel egy kihívás miatt a Lánchídra. Na, de motoros jelenetek is tarkítják Ang Lee rendező alkotását. Láttad már az előzetesét? Felismered a magyar helyszíneket?

A Gemini Man előzetesében láthatod a vár egy részét, s motoros üldözésben sem akad hiány – Smith-t üldözi Smith, vagyis egy fiatalabb kiadása… De hogy is van ez?

A film sztorija az, hogy egy profi bérgyilkosnak a nyomába ered egy fiatal ügynök, akiről kiderül, a főszereplő fiatalabb énje az. S mivel, mondhatni ismeri önmagát, minden tettét előre megjósolja idősebb énjének.

Amikor szembenéz egymással a két szereplő, világossá válik számukra is, hogy klónozták ő(ke)t. Will Smith mellett olyan színészek tűnnek fel, mint Clive Owen, Benedict Wong, Mary Elizabeth Winsted…

Az Oscar-díjas Ang Lee több értelemben is nagyot alkotott. Egyrészt azért, mert technikai értelemben repíti a nézőt egy másik világba, hiszen eddig 1 másodperc alatt, 24 képkockát láthatott, viszont ez a film 120 képkockával dolgozik – az extrém sebesség miatt nincs annyi elmosódott mozgás, hanem valósághű minden.

A másik különlegesség, hogy eredetileg már 1997-ben le akarták forgatni a filmet, de akkor még nem volt olyan technológia, melynek segítségével egy színészt megfiatalítsanak. Nos, eljött ez az idő is!

Így harcolhat tehát, mindenféle eszközzel Will Smith a fiatalabb énjével. A Gemini Man magyarországi premierje várhatóan október 10-én lesz. Megnézed?

Forrás: filmezzunk.hu, index.hu
Fotók: People, youtube

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x