fbpx

Pokoli motorozás – Hell Ride

Larry Bishop írta és rendezte azt az új motoros filmet, amely nincs híján a vérnek és az izgalmaknak. De mit is várhatunk egy olyan mozitól, amiben Quentin Tarantino keze is benne van?

A film ötlete még akkoriban született meg, amikor Larry Bishop, a motoros filmek nagy veteránja, és Michael Madsen együtt dolgozott a Kill Bill 2. részében 2004-ben. Miután megtalálták a megfelelőnek tűnő, pokoli történetet, és kiválasztották a szereplőket, megkezdődhetett a forgatás. Az új filmnek, ami a Hell Ride (Pokoli Motorozás) címet kapta, várhatóan 2008 év elején lesz a bemutatója.

A történet nem túl bonyolult: a Bishop által alakított Pistolero, aki maga is motoros, kénytelen végignézni, ahogy barátnőjét halálra kínozza egy sátánista motoros banda, a 666-osok, ezért bosszút esküszik.

{loadposition cikkreklam}

A főszereplő egyébként nevét a Desperado című film eredeti címéről kapta. A filmben Bishop, és Madsen mellett olyan hírességek tűnnek fel, mint Vinnie Jones és az „easy rider” Dennis Hopper. Tarantino eredetileg az Eric Balfour által megtestesített Comanche szerepét játszotta volna, de végül megelégedett a produceri feladatokkal.

NaNa

Motoros újságírói pályafutását 1995-ben kezdte gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgázott a JATE Budapest Média Intézetében Kommunikáció és PR szakon, diplomamunkáját a Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök címmel írta. 2006-ban alapította meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook Hozzászólások