EseményekHírekKultúraMotoros filmMotoros túra

Nézd meg ezt a két hülyét, akik újraalkotják a Dumb és Dumber Mini Bike Road Trip-et

Dumb és Dumber minibike motoros túraMielőtt Jim Carrey és Jeff Daniels “komoly” filmeket készített volna, ők adták nekünk a ’90-es évek elejének egyik legviccesebb road movi-ját, a Dumb és Dumber-t. A duó egyik legnagyobb hülyesége az út során – attól függően, hogy kit kérdezel -, hogy a furgonjukat egy az egyben elcserélik egy aranyos mini motorra.

A kismotor a minimális fogyasztásával kihúzza őket a szorult helyzetből, miközben a nebraskai síkságról a coloradói Aspenbe utaznak. Mindig is kíváncsi voltam, hogy egy ilyen utazás egyáltalán lehetséges-e (vagy legális) egy ilyen cuki mocival. Már nem kell tovább gondolkodnom ezen, mert Ari Henning és Zack Courts újraalkották a túrát, amit itt nézhetsz meg:

Henninget az MC Garage-ból, Courtsot pedig az MC Commute-ból ismerheted, de ők ketten most mással foglalkoznak a RevZillával. Nevezetesen a barátság és a minibiciklik határairól szóló sürgető kérdések megválaszolásával.

Legközelebb, ha valaki azt mondja, hogy nem lehet kismotorral hosszú utat megtenni, mutasd meg neki ezt a videót. Ők ketten tették meg ezt az utat egy egy gallonos üzemanyagtartállyal rendelkező, felfüggesztés nélküli, apró, 5 hüvelykes kerekekkel és mindössze 30 mérföld/órás végsebességgel rendelkező minimotorral. Ehhez képest egy 250 köbcentis motor luxusnak tűnik.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

via GIPHY

Forrás

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük