fbpx

Láttad már a Mayans MC motoros sorozat új trailerét?

mayans mc season 1 fxA Sons of Anarchy, hazánkban Kemény motorosok címet viselő, motoros klubokról szóló sorozat új spin-offjára, amely a Mayans MC történetét bontja ki, már nem kell sokáig várniuk a rajongóknak, hiszen szeptember 4-én debütál az FX csatornán. S itt a vadiúj trailer – egy kis ízelítő!

Már mindenki tűkön ülve várja, vajon milyen meglepetésekkel szolgál ismét a sorozat atyja, Kurt Sutter. Már megszokhattuk tőle a váratlan fordulatokat, ütős motoros-, fegyveres, közelharcot bemutató jeleneteket. Itt sem lesz ez másképp!

A Sons of Anarchy kétségkívül nagy siker volt az egész világon, s hét évadot élt meg – 2014-ben fejeződött be. S most itt lesz egy „mellékága”, amely a már jól ismert Mayans MC életét mutatja be hathatósabban, mint eddig.

A történet a SOA eseményei után játszódik, s Ezekiel „EZ” Reyes-re (JD Pardo) lesz kihegyezve. Meg kell küzdenie önmagával, a kartell elleni bosszúvággyal és persze a szerelemmel, vagyis a szeretett nőért…

Visszaszámlálás indul. Nemsokára szeptember! Addig is, íme a kedvcsináló:

Forrás, fotó: FX

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x