fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Boba Fett bukósisak Star Wars rajongóknak

boba fett hjc bukosisak 3Annak ellenére, hogy csak egy rövid szerepe volt az eredeti Csillagok Háborúja trilógiában, Boba Fett vitathatatlanul a sorozat egyik legnépszerűbb alakja.

 

Most itt az alkalom, hogy a motorosok is a galaxis egyik legerősebb fejvadászának képzelhessék magukat, miközben ezt az RPG 11 Pro Boba Fett sisakot viselik a HJC-től.

Mindenki készüljön fel, hogy kíváncsi tekintetek tapadnak majd rá, ahogy a városon átgurul ebben a fejfedőben, amit egy az egyben Boba Fett páncéljáról mintáztak. Ráadásul ez a csúcskategóriás darab még kényelmes is, és minden olyasmit tartalmaz, amit ebben a kategóriában tudnia kell a szellőzőrendszertől a megnövelt pleximéretig. 

A HJC sisakjának a héja a nemcsak rendkívül erős, hanem könnyű is, a szénszál-üvegszál-aramid keverékéből és a szerves, nem szőtt szövetből készült anyagának köszönhetően.

boba fett hjc bukosisak 1Természetesen a minőség és a stílus nem olcsó, így ez a sisak majdnem 170 000 forintba kerül.

Ezek után van itt valaki, aki mégis bevállalná ezt a különleges darabot? 

boba fett hjc bukosisak 7boba fett hjc bukosisak 7boba fett hjc bukosisak 7

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x