fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Szerinted égőek a Sons of Anarchy-s cuccok?

sons of anarchy telefontokAmióta megjelent a Sons of Anarchy című, motoros klubokról szóló sorozat, finoman fogalmazva, elindult a majmolás. Nagyon sok cuccot lehet vásárolni az interneten, az ál-colortól kezdve, a bakancson át, a falióráig.

A valódi motoros klubok tagjai, szerte a világon, joggal ellenzik azt, hogy ál-colorokat viselő vagánykodósok feszítenek a felvarrókkal, megzavarva ezzel az embereket – azokat, akik nincsenek tisztában a helyzettel, és valódi motoros klubként azonosítják a Sons of Anarchy-t.

No, de nem csak férfiaknak szóló ruházat és egyéb dolog van a repertoárban, hanem csajos cuccok is. A filmben, nem semmi női karakterek vannak: lásd csak Gemma Tellert, mindenki anyukáját, vagy a szerényebb, de ha kell vadmacska Tara Knowles doktornőt.

Ezek a nők örök harcot vívnak egymással, a férfiakért és a férfiakkal. Kemény életük van, s ehhez mérten kell viselkedniük.

A nézőkben vagy ellenszenvet, vagy imádatot váltanak ki, s olyan is van, aki hasonlítani akar rájuk, nem csak kinézetben, hanem jellemvonásokban is. Ez törvényszerű, legyen szó bármely sorozatról, hiszen rajongók mindig voltak és lesznek.

Ha már rajongók, vajon a messzemenőkig való őrület egészséges? Sok olyan történetet hallani, hogy egyesek a plasztikai műtétektől sem riadnak vissza, csak hogy kedvencükre hasonlíthassanak. Az itt látható, és felsorolt cuccok még csak enyhe jelei a rajongásnak, de könnyen átfordulhat a dolog. Igen, tudom, most nagyon komoly irányba vittem a gondolatmenetet, de kell a végletesség ehhez a témához.

Fotók: cosmocyber.com, We Heart It

Mit gondolsz erről? Hordasz/hordanál Sons of Anarchy-s cuccokat?
0
Mit gondolsz erről? Hordasz/hordanál Sons of Anarchy-s cuccokat?x

Ajánlom másoknak is
Peyton

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x