EseményekHírekKultúraMotorokMotoros könyvMotoros túraMotorozás

Kancsár J. Zsolt – Motorozás a mediterrán szigetvilágban

kancsar j zsolt motorozas a mediterran szigetvilagban2A közelmúltban mutatta be könyvét Kancsár J. Zsolt, aki vasparipájával bebarangolta Korzikát, Szicíliát és Máltát. Könyvet írt az élményeiről, Motorozás a mediterrán szigetvilágban címmel.

A kiadványban a szerző részletesen megosztja az olvasókkal a kalandjait, minden nehézségeivel, s olykor humoros történetekkel. Mindezek mellett, persze, nagyon sok fotóval illusztrálja az általa bejárt helyeket.

Sőt, azért, hogy segítse mások tájékozódását, térképekkel szintén ellátta könyvét. Annak ellenére, hogy nagyon sok útikönyv található a témában, valamint ott az internet, a motoros szemével egészen más látni ezt a sokszínű világot.

Kancsár J. Zsolt ugyanakkor, a helyi emberekkel is beszélgetett, akik a segítségére voltak abban, hogy egy még nem látott módon mutassa be szülőföldjüket.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Vadregényes tájak, különös kis utak, a tenger morajlása, végtelen kéksége… Soroljam még? Ez a szavakkal nehezen leírható, csodálatos természeti környezet, két keréken bejárva, sokkal több izgalmat kínál, mint a bevett turista utak, nevezetességek…

Az tény, nagy bátorság kellett ahhoz, hogy a szerző nekiinduljon ennek az utazásnak, de már fiatal korától kezdve hajtja a felfedezők kíváncsisága.

16 éves korában egy ETZ-vel barangolta be Magyarországot, s 22 évesen már elhagyta az ország területét, egy saját maga által szervezett túra kapcsán, ekkor már egy Yamaha XJ 900-as nyergében.

Egészen az Adriai-tengerig vezetett az út, s ekkor tudatosult hősünkben, hogy a motorozás maga a szabadság számára. Innentől kezdve nem volt megállás – túra, túrát követett: Ciprus, Isztambul, Szardínia…

Kancsár J. Zsolt egyébként Szekszárdon él, s mentősként dolgozik. A hazai túramotorozás egyik jeles képviselője, akire nagyon büszkék saját megyéjében – olvasható a TEOL-on.

A könyvet is Szekszárdon mutatták be, a We Love Szekszárd Motoros Baráti Köre szervezésében, ahol persze, a szerző dedikálta a kiadványt.

Forrás: TEOL a Tolna megyei hírportál

Fotó: Kancsár J. Zsolt facebook

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük