fbpx

Valentino Rossi otthon ünnepelte meg a díjátadóját – VIDEÓVAL!

Valentino Rossi Moto GPHabár a COVID-19 koronavírus világjárvány miatt a Moto GP hétvégi misanoi olasz nagydíja is elmaradt, Valentino Rossi nem hagyta ki a díjátadót. A koronavírus járvány egyik legnagyobb áldozata Olaszország, ahol több hónap után talán szerdán feloldják a tartományok közötti lezárást. Ilyen körülmények között a Moto GP május 31-i Misanoi nagydíját sem lehetett megtartani.

A Yamaha versenyzője, az olasz Valentino Rossi rendszeresen posztol arról, hogy mennyire hiányzik neki a pálya és a versenyzés, és a második legeredményesebb Moto GP versenyző abban is teljesen biztos, hogy megnyerte volna ezt a versenyt is. A Twitteren ünnepelte hát meg a díjátadóját, felállt a virtuális Moto GP pódiumra és átadta magának az egyik korábbi misanoi díját.

A koronavírus járvány miatt az idei Moto GP első futamát, a Katari nagydíjat március 8-án elhalasztották, de a többi futamot csak elhalasztották és ha minden jól megy, egy későbbi időpontban rendezik majd meg. A hivatalos versenynaptár az új időpontokkal itt található.

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x