EseményekHírekMotorverseny

Valentino Rossi otthon ünnepelte meg a díjátadóját – VIDEÓVAL!

Valentino Rossi Moto GPHabár a COVID-19 koronavírus világjárvány miatt a Moto GP hétvégi misanoi olasz nagydíja is elmaradt, Valentino Rossi nem hagyta ki a díjátadót. A koronavírus járvány egyik legnagyobb áldozata Olaszország, ahol több hónap után talán szerdán feloldják a tartományok közötti lezárást. Ilyen körülmények között a Moto GP május 31-i Misanoi nagydíját sem lehetett megtartani.

A Yamaha versenyzője, az olasz Valentino Rossi rendszeresen posztol arról, hogy mennyire hiányzik neki a pálya és a versenyzés, és a második legeredményesebb Moto GP versenyző abban is teljesen biztos, hogy megnyerte volna ezt a versenyt is. A Twitteren ünnepelte hát meg a díjátadóját, felállt a virtuális Moto GP pódiumra és átadta magának az egyik korábbi misanoi díját.

A koronavírus járvány miatt az idei Moto GP első futamát, a Katari nagydíjat március 8-án elhalasztották, de a többi futamot csak elhalasztották és ha minden jól megy, egy későbbi időpontban rendezik majd meg. A hivatalos versenynaptár az új időpontokkal itt található.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük