CsajokMotoros divat

Saját felszerelés: Tokától Bokáig

kormos marianna felszerelesJó ötlet másokkal megosztani a tapasztalatokat és mások véleményét olvasni hasonló témában, úgyhogy én is leírom a tapasztalataimat az általam használt motoros felszerelésről.

Sisakom MT márkájú. Két éve vettem 29 900 Ft-ért. szeretem, jó sisak, nem túl zajos és nem huzatos.

A kabátom Shox, ezt is két éve vettem 30 000 Ft-ért. Ezt nem szerettem, mert a fényjelző csík lekopott. Helyette idén vettem egy Mugenrace kabátot 50 000 Ft-ért. Ennek az anyaga vastagabb, mint a Shoxé, és egyelőre elég tartósnak ígérkezik.

A kesztyűmet tavaly vettem, Probiker márkájú, 15 000 Ft volt, hát annyit is bírt. Idén a Spyke 20 000 Ft-ért jobb választásnak tűnik. 

A nadrágom Mugenrace, 50 000 Ft-ért. Vastag, kivehető béléssel, szeretem, mert nem fázok benne.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A cipőm Probiker 15 000 Ft volt. Jó választás, fogja a bokám, vízlepergető és szellőzik nyáron. A cipővel tökéletesen meg vagyok elégedve.

Így a ruhatáram nekem megfelelő, igaz kiegészül még aláöltözővel, vesevédővel és gerincvédővel is. Fő a biztonság.

Szerintem, hogy ki mit vegyen, attól függ, ki vezet és ki utas. Én főleg utas vagyok, de így is nagyon élvezem a motorozást, és persze imádom a motorokat. Választásnál nekem fontos, hogy a felszerelés jól védjen, és tartson a ruha, azaz ne egy szezont bírjon ki, hanem többet. Ár alapján dönteni nehéz, mert én olcsót vettem és nem szívtam meg vele. Viszont a drágább, márkásabb felszerelésem is megérte az árát. A választás nyilván az ember anyagi helyzetétől is függ.

Széles utat nekünk! Vigyázzatok magatokra!

{product}2074|name|description|picture|link|pricedis3|pricetax1{/product}

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük