fbpx
EseményekHírekMotorkiállítás

Motor Bike Expo 2015

motor bike expo 2015 1A nagy szezon és tavaszvárás közepette, a téli hidegben szétfagyott motorosoknak igazi lelki felüdülés egy olyan kiállításon részt venni, amilyen a múlt hétvégén megrendezett veronai Moto Bike Expo volt.

Már mindenki tűkön ülve várja az első tavaszi napsütést, azt, hogy a sufniba dobhassa a hólapátot. Addig is be kell érnünk nyálcsorgatással, ami valljuk be, annyira nem hálátlan program a szürke, fagyos napokban. Akik részt vettek a 2015. január 23-25. között megrendezett kiállításon, azok sok új gépet csodálhattak meg, új megoldásokat és technikai újítást láthattak.

Az évente megrendezett veronai kiállítás teljes egészében a motorokról szól, ahol minden megtalálható, ami a motorozással kapcsolatos. Idén is képviseltette magát az összes stílus, és számos nagy gyártó is bemutatta aktuális újdonságait. A szériagépek mellett a legkifinomultabb, szinte már művészi szinten kivitelezett épített motorok is bemutatásra kerültek a custom kategóriában.

A látogatók a versenygépek világába is betekinthettek amellett, hogy az egyéb kategóriákat képviselő motorokat is közelről tanulmányozhatták. Így többek között a túra, túrasport, utcai verseny, supermoto, cruiser kategóriák új modelljei is láthatók voltak. A szervezők nem feledkeztek meg azokról sem, akik a motoros ruházat és kiegészítők terén is látni szerettek volna aktuális termékeket. A ruházati és kiegészítő termékeket gyártó cégek is kiállították korszerű darabjaikat.

Még több kép a galériában

Még több kép a galériában

Az esemény kiváló alkalom volt idén is arra, hogy a motorozás megszállottjai elbeszélgessenek egymással a technikai újdonságokról, megoldásokról, így sok új tapasztalatra téve szert. A Moto Bike Expo kiállítói is jobban megismerhették egymást, akikkel a nagyközönség is közelebbi kapcsolatba kerülhetett.

A gyártók legújabb fejlesztéseinek bemutatása mellett a közönséget a szervezők motoros kaszkadőr bemutatóval is szórakoztatták. A kiállítók továbbá a helyszínen demonstrálták azt, hogy termékeik mire képesek. Az igazi műértő bikerek rengeteg új ötlettel, technikai megoldással találkozhattak, így a frissen beszerzett információkkal saját profizmusukon is csiszolhattak.

Az arra fogékonyak a kiállítás keretein belül részt vehettek különböző előadásokon is, melyek keretein belül a biztonságos közlekedésről, a motorozás közbeni, az egészséget érintő kockázatokról, a környezetvédelemről és a motorosokat érintő törvényekről is szó esett.motor bike expo 2015 5motor bike expo 2015 6motor bike expo 2015 7motor bike expo 2015 10

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x