HírekEseményekMotorkiállítás

Lesz Motor Bike Expo Veronában 2021-ben

Motor Bike Expo Verona 2021

A szervezők megerősítették, hogy a Motor Bike Expo visszatér 2021-ben, és ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Ugyanis talán ez volt az utolsó, nagy európai kiállítás, ami nem maradt el a COVID-19 előtt.

Megkezdődött a 2021. január 21–24-re tervezett, a nemzetközi motorkerékpár kiállítás 13. évadának szervezése. A tervek szerint addigra a teljes ágazat újraindul Olaszországban.

Minden szem Veronára szegeződik, hiszen az elmaradt 2020-as, nagy motorkiállítások után a Motor Bike Expo lehet az, ahol a motorkerékpár-piac újdonságait első alkalommal lehet majd személyesen megnézni. Az idei 170 000 látogató pedig nem tévedhet, és amennyire ki lesznek éhezve a motorosok egy ilyen seregszemlére, valószínűleg rekordot dönt majd a látogatószám.

A kiállítók és a partnerek részéről is hatalmas a lelkesedés és az egyetértés, hiszen egy olyan esemény összeállításában vállalhatnak részt, ami a motorkerékpár ipar jövőjének újraindítását célozza meg. Az új modellek hivatalos bemutatói és a nagy gyártók új koncepciói várják majd az európai piacot, valamint számos bejelentés várható a kiegészítőkről, ruházatról és új technológiáról.

Motor Bike Expo Verona 2021

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az MBE munkatársainak hosszú listája van azokról a kezdeményezésekről, amelyeknek köszönhetően tágabb kiállítási területeket hozhatnak létre a társadalmi távolság megkönnyítése érdekében. Ugyancsak tervezik egy egyeztetési platform fejlesztését a partnerek és az iparág szereplői közötti kommunikáció online megsegítése érdekében.

A közönséget illetően az online jegyvásárlási szolgáltatásokat fejlesztik, hogy ezzel a kiállítási központ pénztárainak terheit enyhítsék és a nagyobb tömegek kialakulását is megakadályozzák.

Még több kép a galériában!

A jegyár nem növekszik, sőt, külön kedvezményeket kapnak azok, akik úgy döntenek, hogy jegyeiket előre megvásárolják.

Csakúgy, mint az előző években, nem a Veronafiere lesz az egyetlen hely, ahol a rendezvények zajlanak. Éppen ellenkezőleg: a négy nap folyamán az egész városban kulturális rendezvények és „külső” látnivalók fogják csábítani a turistákat.

Motor Bike Expo Verona 2021“Visszatérünk az MBE előkészítéséhez, még akkor is, ha az igazat megvallva soha nem álltunk meg …” – mondja Paola Somma, az esemény társalapítója Francesco Agnoletto-val együtt, “… és nagyon örülünk annak, hogy kiállítók részéről valóságos lelkesedést tapasztalunk, amely tovább fokozza megállíthatatlan vágyunkat, hogy újabb egyedi eseményt hozzunk létre minden motorkerékpár rajongó számára, természetesen betartva az egészségügyi előírásokat. Megerősítjük, hogy a motorkerékpár ipar teljes, 360 °-os bemutatásra kerül; a pályától a terepig, az egyedi építéstől a túrázásig: a 2021-es modellek hivatalos bemutatói, egyedi alkotások, ruházati cikkek és kiegészítők, de mindenekelőtt a lehetőség, hogy találkozzunk a motorosokkal, a motorkerékpár-építőkkel, hírességekkel … és ez csak néhány ok, ami miatt érdemes lesz meglátogatni az eseményt, amely megismételhetetlen érzelmekkel és a különleges bilihangulattal kíván visszatérni, amely csak az MBE-n és Verona városában tapasztalható meg. ”

Szóval ne felejtsd felírni a naptáradba, mert lehet, hogy te is ott leszel:

Motor Bike Expo: 2021. január 21–24, Verona – Olaszország

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük