EseményekMotorverseny

Kik lettek a “MAMS Év Sportolója 2015” díjazottjai?

vincze viktoria hanna2A Magyar Motorsport Szövetség idén is kiválasztott három kategóriában kiváló motorversenyzőket, akik elnyerték a “MAMS Év Sportolója 2015” elismerő címét.

Kezdjük a legfiatalabbal, aki egy hölgy, mégpedig Vincze Viktória Hanna, az S-Riders Kft. tehetsége, aki a MAMS Év Utánpótlás Sportolója 2015-ben. Viktória idén versenyzett először és a Magyarország Nemzetközi Dragbike Utánpótlás Bajnokság 50 cm-es kategóriájában a 2. helyen végzett.

A MAMS Év Női Sportolója 2015 címet nem meglepő módon Kis Viktória kapta, aki a H-Moto Team-et képviseli. A LARRS (Losail Ázsiai Gyorsasági Motoros Bajnokság) győztese 600 cm-es kategóriában, a FIM Europe Gyorsasági Motoros Női Európa-kupa összetett 4. helyezettje.

A férfiaknál pedig, a MAMS Év Sportolója 2015-ben Chrobák János lett, a Schmidt Racingből. Supersport kategóriában a 2015. évi Alpok-Adria Gyorsasági Motoros Bajnokság győztese, az IMRC gyorsasági bajnokság győztese, a Magyarország Gyorsasági Motoros Országos Bajnokság legeredményesebb versenyzője. A FIM Gyorsasági Motorsport Világbajnokság Supersport kategóriájában pontszerző.

Gratulálunk a díjazottaknak!kis viktoriachrobak janos

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük