fbpx

A motoros sztárok karácsonyi ajándékot vittek a gyermekotthonba

motoros family adomany 16170 kisgyereknek vittek ajándékokat motoros sztárok a Cseppkő Utcai Gyermekotthonba, ugyanis Mező Misi, Kovács Áron, Curtis és Kárász Róbert egy ajándékokkal telepakolt teherautóval gördültek be az intézmény udvarába.

A MOL Motoros Family jótékonysági mozgalom nagykövetei, idén is meghirdették adománygyűjtő akciójukat, mellyel közel 3 tonnányi ajándékot, így ruhákat, játékokat, tartós élelmiszereket és műszaki cikkeket gyűjtöttek össze. A motoros közösség a Nagycsaládosok Országos Egyesületének, illetve a gyermekotthon lakóinak ajánlotta fel az értékes adományokat.

Curtis, Kovács Áron és Mező Misi mellett a gyerekek is énekeltek

A Gyermekotthon lakóinak első számú kedvence, Curtis koncertet adott, míg Mező Misi, Kovács Áron is készült a gyerekeknek színpadi produkcióval. A tehetséges kis sportolók példaképe Dzsudzsák Balázs egy szívmelengető és lélekerősítő videó üzenetet küldött számukra, melyben arra buzdította őket, hogy legyenek mindig kitartóak, szeressék a sportot és higgyenek magukban.

A cseppkő utcai gyerekek külön ének-zenei produkcióval készültek viszonozni az ajándékokat és megható előadásaikkal könnyeket csaltak a közönség és a motorosok szemébe. A kétkerekűek csoportját képviselve Angyal Zoltán stunt rider világbajnok lélegzetelállító produkciójával ejtette ámulatba a gyerekeket. A program az ajándékcsomagok átadásával és Cserpes finomságokból összeállított uzsonnával zárult.

35 számítógépet és monitort ajánlott fel a MOL

 

Az elmúlt egy hónapban országos gyűjtésbe kezdtek a motorosok és az ország MOL kútjain több százan adták le adományaikat. A nagyvállalat pedig több tucat számítógépet és monitort ajánlott fel a kisgyerekeknek, amelyet ünnepélyes keretek közt adtak át a program nagykövetei.

 

A motorosok tovább folytatják a jótékonykodást

A hazai motorosokból álló jótékonysági mozgalmat – a MOL Motoros Familyt – azzal a céllal hozta létre Kárász Róbert (TV2) 2014-ben, hogy minél több társadalmi ügyben próbáljanak segítséget nyújtani. Tavaly óta óvodai játszóteret újítottak fel, fákat ültettek, országos véradást szerveztek, ingyenes motoros tréningeket szerveznek, a karácsonyi adománygyűjtésből pedig hagyományt szeretnének teremteni.motoros family adomany 5motoros family adomany 10motoros family adomany 16motoros family adomany 21

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x