fbpx

Segíts egy telefonhívással Roadry kisfiának!

csabika brunoMindig szívszorító, ha beteg kisgyerekről hallok, de most egy régi motoros ismerős kisfia az érintett, tehát egyértelmű, hogy segíteni kell. 

A régi motorosok valószínűleg még emlékeznek a Wild magazinban futó motoros karikatúra-sorozatra, Brúnó történeteire. Az ő megalkotója, Roadry, akinek 7 éves kisfia egy neuroblastoma nevű rosszindulatú daganattal harcol. 

Csabika már egyszer kigyógyult a rákból, de most ismét kiújultak a tünetei. Hogy a speciális gyógykezelését finanszírozni tudják, sok pénzre van szüksége a családnak. 

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány jóvoltából 2017. július 17-én csak Csabikáé az alapítvány Adhat vonala. Tehát ezen az egyetlen napon 0-24 óráig az adományvonalon keresztül az alapítvány számlájára érkező pénz mind Csabika családjáé lesz. 

Így segíts Csabikának:

  • Telefonon: tárcsázd telefonról a 13600-as számot és üsd be a 41-es kódot!
  • SMS-ben: küldd el a 41-es számot a 13600-as telefonszámra!

Egy hívás vagy SMS ára 250 Ft, ami teljes egészében Csabikáé lesz ezen az egyetlen napon.

Ha többet szeretnél adni, és nem akarod százszor fehívni az adományvonalat, vagy csak lecsúsztál a hétfői napról, a legegyszerűbben úgy segíthetsz Roadryéknak, ha az adományozni kívánt összeget egyenesen a család számlaszámára küldöd: 

Szabóné Törös Edit: 11773384-31021067-00000000
közleménybe írd be, hogy: Csabika gyógyítására

Csabikának mielőbbi teljes felépülést kívánok! 

adhatvonal

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x