fbpx

Angyalok a Motorosokért

Ötszáz karácsonyfát állítottak fel a Felvonulási téren, és mindegyiket egy-egy cég fogadhatta örökbe, amivel jótékony célú alapítványokat támogatnak.

A december 5-én felállított fenyőerdőben a Lollipop Reklám által örökbefogadott fa a Motorosok a Motorosokért Alapítványért áll. A helyszínen bárki csatlakozhat az adakozáshoz, és 200 Ft értékű Angyaltallérral támogathatja az alapítványt.

Az egy hónap alatt az alapítványok egymással is versenyeznek. Normál díjas SMS-sel szavazhatunk a választott fára, és az az alapítvány, amelyiknek a fája január 6-ig a legtöbb szavazatot kapja, 5 millió forintos fődíjat kap.

Amellett, hogy pénzt gyűjthetünk a Motorosok a Motorosokért alapítványnak, az Angyalok Erdejében sétálni nagyszerű kikapcsolódás is, hiszen a világon egyedülálló larácsonyfa-erdő mellett ingyenes kulturális programok és koncertek is várják az érdeklődőket.

A Látogass ki te is a családdal, gyerekekkel vagy a szerelmeddel, és támogasd Angyaltallérral és SMS-sel 371-es fát! A normál díjas SMS száma: +36-70/717-7500, SMS kód: 371.

A szavazás állásáról itt találsz naprakész információt. Itt csak az SMS-ek alapján összegyűlt összegről tudnak tájékoztatni, hiszen a helyszínen lévő perselyeket csak január 6-án, közjegyző jelenlétében bontjákmajd fel.

Ha valaki nagyon ráér, vihetne valami motoros díszt a 371-es fára, hogy könnyebb legyen megtalálni. Én már tudom hol van. És ti?

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x