fbpx
Hírek

Angyalok a Motorosokért

angyalok erdeje motamot 6 1Ötszáz karácsonyfát állítottak fel a Felvonulási téren, és mindegyiket egy-egy cég fogadhatta örökbe, amivel jótékony célú alapítványokat támogatnak.

A december 5-én felállított fenyőerdőben a Lollipop Reklám által örökbefogadott fa a Motorosok a Motorosokért Alapítványért áll. A helyszínen bárki csatlakozhat az adakozáshoz, és 200 Ft értékű Angyaltallérral támogathatja az alapítványt.

Az egy hónap alatt az alapítványok egymással is versenyeznek. Normál díjas SMS-sel szavazhatunk a választott fára, és az az alapítvány, amelyiknek a fája január 6-ig a legtöbb szavazatot kapja, 5 millió forintos fődíjat kap.

Amellett, hogy pénzt gyűjthetünk a Motorosok a Motorosokért alapítványnak, az Angyalok Erdejében sétálni nagyszerű kikapcsolódás is, hiszen a világon egyedülálló larácsonyfa-erdő mellett ingyenes kulturális programok és koncertek is várják az érdeklődőket.

A Látogass ki te is a családdal, gyerekekkel vagy a szerelmeddel, és támogasd Angyaltallérral és SMS-sel 371-es fát! A normál díjas SMS száma: +36-70/717-7500, SMS kód: 371.

A szavazás állásáról itt találsz naprakész információt. Itt csak az SMS-ek alapján összegyűlt összegről tudnak tájékoztatni, hiszen a helyszínen lévő perselyeket csak január 6-án, közjegyző jelenlétében bontjákmajd fel.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ha valaki nagyon ráér, vihetne valami motoros díszt a 371-es fára, hogy könnyebb legyen megtalálni. Én már tudom hol van. És ti?

angyalok erdeje motamot 6 13angyalok erdeje motamot 6 15

angyalok erdeje motamot 6 16angyalok erdeje motamot 6 19angyalok erdeje motamot 6 5angyalok erdeje motamot 6 7angyalok erdeje motamot 6 9

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x