Hírek

Motorosok segítenek a koronavírus idején – VIDEÓVAL!

hawks mc nagyvarad segitsegAz erdélyi Hawks motoros klub a koronavírus járvány idején időseknek és rászorulóknak szállít ételt motoron.

Szelíd motorosok segítenek a rászorulóknak a koronavírus-járvány idején Nagyváradon. Segítsd te is őket, hogy ők is segíthessenek másokon!

Nem ez az első eset, hogy a nagyváradi Hawks motoros klub más baráti klubokkal összefogva adományokat gyűjt, hogy segíthessen a rászorulóknak. Eddig is rendszeresen jártak gyermekotthonokba az összegyűjtött tartós élelmiszerekkel és más hasznos ajándékokkal, és gyakran szerveznek véradást is, ha a vérközpontnak arra van szüksége. Most azonban az időseknek van a legnagyobb szükségük segítségre.

Mivel a COVID-19 koronavírus járvány a legveszélyesebb az idősekre, ezért nekik szigorúan be kell tartaniuk a kijárási korlátozást. Sokan, akik egyedül élnek és nincsenek a közelben rokonaik, nehezen tudnák megoldani a bevásárlást, a napi szükségleteik beszerzését. Most rajtuk segítenek a motorosok.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A mostani segítő akcióban a Hawks MC mellett részt vesz az Invictus MC és a Black Eagles Nagyvárad motoros klub is. Az akciót a három klub saját pénzből kezdte, így adtak össze a klubtagok 100 adag ételre való összeget. A második hétre összegyűlt további adományokból újabb 100 adag étel ára, de a harmadik hétre kifogytak az adományokból.

Napi jó cselekedet! ❤?

Segíts te is őket, hogy ők is segíthessenek másokon!

? Bankszámlaszám: RO68BRDE050SV78113210500 (Invictus Motor Club Romania)

? CIF: 35091397

? Utalás esetén kérik a megjegyzéseknél feltüntetni: „O masă caldă gratuită” #EgyüttSikerülhet

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük