EseményekHírekMotoros találkozó

Szeptemberre halasztották a győrújbaráti jótékonysági motoros találkozót

jotekonysagi motoros talalkozo gyorujbaratEzen a hétvégén két nagy létszámú motoros találkozón is szórakozhatnának a motorosok, ha nem lennének betiltva a nagy létszámú rendezvények a koronavírus járvány miatt. A szórakozás azonban még várat magára.

Néhány héttel ezelőtt a következő nyilatkozatot olvashattuk a Győrújbaráti Jótékonysági Motoros Találkozó oldalán:

Kedves Barátaink!

A kialakult helyzetre való tekintettel, amennyiben a most életben lévő rendelkezések nem kerülnek feloldásra az eredetileg meghirdetett időpontig, úgy a XVIII. Jótékonysági motoros találkozó új időpontban kerül megrendezésre. Április közepén tájékoztatunk benneteket a fejleményekről! Az új időpont 2020 szeptember 10-11-12!

Az előre megváltott belépőjegyek illetve foglalások a megadott új időpontra érvényesek. Aki szeretné a jegyét, foglalását visszamondani az kérem e-mail-ben tegye az arrabona@gmail.com címre küldött levélbe és természetesen visszautaljuk a belépő árát, vagy töröljük a foglalását. Akik ezután vásárolnak belépőjegyet, azok ennek tudatában rendeljék jegyeiket. A programváltozás jogát természetesen fent tartjuk az új időpontra, viszont próbáljuk megtartani a jelenlegi programot.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Kitartás mindenkinek, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Arrabona Eagles M.C. Hungary”

condors mc jaszboldoghazaA Condors MC motoros találkozójára szintén több ezer motoros zarándokol el minden évben Jászboldogházára, de ez a rendezvény szintén a COVID-19 koronavírus járvány áldozata lett ezen a hétvégén:

“A kialakult Koronavírus járvány és az ezáltal a rendezvényekre vonatkozó kormányrendeletek miatt a 2020. május 8-10.-re tervezett XXII. motoros találkozónkat sajnos nem tudjuk megtartani, ELMARAD!

Kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!

CONDORS MC
HUNGARY”

Olvasd el, hogy mi minden történt még a koronavírussal kapcsolatban!

A jelenlegi rendelkezés szerint augusztus 15 előtt minden 500 főnél nagyobb rendezvény be van tiltva, így azok a szervezők, akik még az utolsó percekben is reménykednek valami csodában, sorban bedobják a törölközőt. Egyelőre csak remélni tudjuk, hogy a korlátozások enyhítésével a vírus nem fog elszabadulni, hanem valóban tudunk még idén motorozni és bulizni a motoros haverokkal legalább nyár végén és ősszel.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük