EseményekMotoros találkozó

Negyed évszázad az Ördögökkel – Devils Börze 2018

devils borze 2018 11Ha november, akkor Devils Börze. Ez most sem volt másképp. A hazai motoros élet legjobb téli összejövetele kihagyhatatlan. A budapesti motoros klub szervezésében 2018. november 24.-én ismét találkozott a használt motoralkatrész kínálat a kereslettel, és a látogatók értékes cuccokat szerezhettek be kedvező áron.

A tavaly bevezetett új helyszín, a Tüske Csarnok mélygarázsa bevált a börze szervezőinek, az árusoknak és az oda látogató vendégsereg számára is. Igazi, stílusos hely egy ilyen rendezvény számára. Bár nem a pokol legsötétebb bugyraiba kell ilyenkor alászállni, de már majdnem. Persze, odalenn nem vérszomjas ördögökkel, hanem kedves emberekkel találkozunk, jó hangulatban folyik az alkudozás, vásárlás és sok régi cimbora fut össze egymással.

Nyomorogni nem kellett a helyszínen, de láthatóan sok látogató érkezett. A környéken dél körül autóval parkolni szinte lehetetlen volt, de ha valaki nem volt lusta sétálni, azért távolabbi pontokon találhatott helyet magának. Bár túl hideg nem volt aznap, az eső sokszor nekieredt, így nem épp motoros-barát volt az idő. Ennek ellenére néhány elszánt biker motorral érkezett.

A tömegben gyakran lehetett hallani idegen ajkúak beszélgetését, ami azt jelenti, hogy a határon túl is népszerű a Devils Börze. Sokan elhozták eladásra szánt motorjaikat is, így az épp motor beszerzésen gondolkodók is csemegézhettek a kiállított darabok közül.

Az alapból is jó hangulat fokozásaképp a Nemcsak Berry és a Blues Company tolta a jobbnál jobb nótákat, így aki már jóllakott és már túl volt a hiányzó alkatrészek beszerzésén, a színpad környékére gyűlve élvezhette a muzsikát.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Devils Börze immár 25. alkalommal került megrendezésre. Az elmúlt negyed évszázad alatt sok mindent megért esemény lényege, jelentőssége nem kopott meg, csupán a helyszínek és az időpontok változtak. Hála a szervezőknek és az évről évre visszatérő résztvevőknek, a hagyomány töretlenül fennmaradt, és minden bizonnyal folytatódik is tovább nem csak újabb 25, hanem még több éven keresztül.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük