HírekMotorokMotorozás

Lakóautó motortárolóval a túrázás szerelmeseinek

Jumper Biker SolutionA Citroën Jumper Biker Solution nevezetű, nemrégiban bemutatott lakóautója kifejezetten túrázó motorosoknak lett tervezve: ha az utastér hátsó részében a bútorokat az oldalfalba hajtjuk, máris helyet csinálunk két motorkerékpárnak – így azok könnyen szállíthatóak.

Az elmúlt hónapokban, Düsseldorfban rendezték meg a Caravan Salon kiállítást és vásárt, amelyen a Citroën Jumper Biker Solution debütált. Egyértelmű, hogy hatalmas sikert aratott, hiszen sok problémát oldott meg a motorosoknak.

A márka a Flexebu céggel közösen valósította meg az elképzelést, melynek eredményeképpen, irány a vadon. Felmerül a kérdés, hogy de hogyan rakjuk fel a motorokat?

Nos, villanymotoros csörlővel mozgatott síneken. De ha már fenn vannak a gépek, akkor sem kell aggódni mondjuk az alvás miatt, ugyanis az ágyat ki lehet nyitni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A szekrényekben külön kialakított helyük van a motoros ruháknak, illetve a bukósisakoknak – tehát még ezek miatt sem kell izgulni.

Extrának számít, ha felnyitható tetőt kérünk a lakóautóhoz, mert így négy hálóhelyet kapunk. 160 lóerős dízelmotor hajtja a mini-házat, melynek alapára 45,6 ezer euro.

Többségük személyautóként van nyilvántartva, tehát a rájuk érvényes KRESZ szerint kezelendőek. Olyan is van köztük, amely eléri a 7 méteres hosszúságot, illetve a 2,35 méter szélességet.

2018-ban egyébként egy rekord dőlt meg, mert Németországban még soha sem volt ekkora kereslet a lakókocsikra és a lakóautókra, mint idén. Januártól-júliusig 54 ezer darabot helyeztek forgalomba, ami nagyon sok.

A Jumper Biker Solution pedig, igazi különlegességnek számít – gondolom, sok motorosnak csillant fel a szeme… Megvennéd?

Forrás, fotó: delmagyar.hu

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük