fbpx

Mit tehetsz ha már nem lehet motorozni? Jöhetnek a motoros bulik!

free chapter 1st 1A Free Chapter 1st Budapest tagjai szokásukhoz híven az idei téli szezont sem tervezik éppen unalmasan eltölteni. Gyere el te is a bulijaikra!

 

Mivel az idő már sajnos nem alkalmas motorozásra, ezért az odautat mindenki saját szervezésben fogja megtenni, de ami biztos, hogy remek beszélgetések és mulatozások helye lesz a tavalyi évben megnyitott klubhelyiségükben a FREE PUB-ban.

A hely különlegessége, hogy bármely érdeklődő számára nyitva áll (természetesen nyitvatartási időben), a falon és a vitrinekben lévő motoros ereklyéken felül egy valódi Harley-Davidson nyergébe is pattanhatunk, ha kedvünk tartja. A remek italokon felül hétvégéken többször élő zenét is hallgathatunk és természetesen találkozhatunk igazi motoros arcokkal, ahogy éppen közös emlékekről társalognak vagy éppen a jövő évi túráikat szervezik.

free chapter 1st 3December 07-én például Bad Santa Party-n lehet részt venni ám a fiúk kérésére kizárólag mikulás jelmezben. „Aki nem jelmezben érkezik, az fizet” állt a meghívón.

free chapter 1st 2Az Free Chapter második kiemelt decemberi programja a ROCK-X-MAS, amelyet más baráti motoros klubokkal közösen a Big Bike Pubban fognak megrendezni 2018. december 1-én 20:00 órától. A fergeteges hangulatról a REBEL FOOLS és a ROCKSYSTEM zenekarok fognak gondoskodni, amint ezt már más találkozókon is bebizonyították.

free chapter 1st 4Ha szeretnéd megtudni, hogy a Free Chapteres fiúk jelmondata miért éppen „We Born to be FREE” , látogass el valamelyik rendezvényükre és megtudod!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x