fbpx
EseményekMotoros találkozó

24. Biker Fest Udine

Logo21BFIdén 24-ik alkalommal rendezték meg június 17 és 20 között az Udinei Biker Festet.

A találkozó alatt rengeteg eső zúdult a fesztiválozókra, ez azonban a profi szervezésnek köszönhetően nem befolyásolta a hangulatot, egyetlen koncertet sem kellett lemondani a rossz időjárás miatt. Az előadók közül Martin Turner’s Wishbone Ash volt a legnépszerűbb, fellépett a Crucified Barbara is, egy négytagú svéd banda, ami kivétel nélkül csak csajokból áll.

A jó zene mellett természetesen látványos műsorszámokkal is készültek az olaszok: trial bemutatót tartott Sergio Canobbio a Show Action Groupból, a stuntshowt a magyar MikeBoy szolgáltatta. Rajtuk kívül a fesztiválozók ízelítőt kaptam Udo Brach Burn Fighter showjából, és megnézhették az Unicycles egyedülálló műsorát is.

Ebben az évben a Honda újra képviseltette magát a találkozón. Kiállította minden megvásárolható custom motorját, amiket egy próbakör erejéig ki is próbálhattak az érdeklődők. A tombola főnyereménye is egy általuk felajánlott Honda Shadow Spirit 750 volt.

Még több kép a galériában!

A K2 OIL bemutatta új Roof Boxer V8 sisakját. Az újoncnak számító Hadbager Motorcycles, mely custom motorokat gyárt, szintén jelen volt a találkozón, motorjait pedig bárki kipróbálhatta. Tesztelésre bocsátotta motorjait a Victory-Polaris is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az udinei találkozó egyik oszlopos tagja, a Boss Hoss Italy bemutatta limitált szériás BHC-3 ZZ4 SS (SuperSport) modelljét, melynek fantázianeve a Boss Hoss Cup. A Mr. Trike háromkerekűit murván és keményebb terepen is tesztelve kiderült, hogy ezek a motorok minden terepen kiválóan megállják a helyük.

A motorok teljesítménye mellett idén nagy hangsúlyt kapott a küllem is, így idén első alkalommal megrendezésre került egy airbrush verseny is. A motoros világjárók saját standot kaptak, ahol az érdeklődőkkel személyesen oszthatták meg élményeiket. A motoros csajok is saját standot kaptak, melynek fantázianeve a Lady Pink volt.

A Shadow Club világrekord kísérletre készült, ami végül sajnos kudarcba fulladt. Eredeti tervük szerint több, mint 885 Honda Shadowt sorakoztattak volna fel, ezzel megdöntve az eddigi rekordot.

5 1 vote
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x