fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

24. Biker Fest Udine

Logo21BFIdén 24-ik alkalommal rendezték meg június 17 és 20 között az Udinei Biker Festet.

A találkozó alatt rengeteg eső zúdult a fesztiválozókra, ez azonban a profi szervezésnek köszönhetően nem befolyásolta a hangulatot, egyetlen koncertet sem kellett lemondani a rossz időjárás miatt. Az előadók közül Martin Turner’s Wishbone Ash volt a legnépszerűbb, fellépett a Crucified Barbara is, egy négytagú svéd banda, ami kivétel nélkül csak csajokból áll.

A jó zene mellett természetesen látványos műsorszámokkal is készültek az olaszok: trial bemutatót tartott Sergio Canobbio a Show Action Groupból, a stuntshowt a magyar MikeBoy szolgáltatta. Rajtuk kívül a fesztiválozók ízelítőt kaptam Udo Brach Burn Fighter showjából, és megnézhették az Unicycles egyedülálló műsorát is.

Ebben az évben a Honda újra képviseltette magát a találkozón. Kiállította minden megvásárolható custom motorját, amiket egy próbakör erejéig ki is próbálhattak az érdeklődők. A tombola főnyereménye is egy általuk felajánlott Honda Shadow Spirit 750 volt.

Még több kép a galériában!

A K2 OIL bemutatta új Roof Boxer V8 sisakját. Az újoncnak számító Hadbager Motorcycles, mely custom motorokat gyárt, szintén jelen volt a találkozón, motorjait pedig bárki kipróbálhatta. Tesztelésre bocsátotta motorjait a Victory-Polaris is.

Az udinei találkozó egyik oszlopos tagja, a Boss Hoss Italy bemutatta limitált szériás BHC-3 ZZ4 SS (SuperSport) modelljét, melynek fantázianeve a Boss Hoss Cup. A Mr. Trike háromkerekűit murván és keményebb terepen is tesztelve kiderült, hogy ezek a motorok minden terepen kiválóan megállják a helyük.

A motorok teljesítménye mellett idén nagy hangsúlyt kapott a küllem is, így idén első alkalommal megrendezésre került egy airbrush verseny is. A motoros világjárók saját standot kaptak, ahol az érdeklődőkkel személyesen oszthatták meg élményeiket. A motoros csajok is saját standot kaptak, melynek fantázianeve a Lady Pink volt.

A Shadow Club világrekord kísérletre készült, ami végül sajnos kudarcba fulladt. Eredeti tervük szerint több, mint 885 Honda Shadowt sorakoztattak volna fel, ezzel megdöntve az eddigi rekordot.

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x