fbpx

Folk, rock és magyaros ételek

A békebeli Kormorán családi napok hangulatát idézi az idén első ízben megrendezésre kerülő Kárpát-medencei Folk & Roll találkozó.

 

Négy neves zenekar, családi programok, ritkaságszámba menő, finom, magyaros ételek várják a budapesti Dürer-kert egzotikus parkjában, valamint nagytermében azokat, akik tartalmas kikapcsolódásra vágynak. A szervezők reményei szerint az esemény hagyományteremtő lesz.

{loadposition cikkreklam}

 

Ami az évek során jórészt a budai TF-en (Testnevelési Főiskola, majd Egyetem) rendszeresített Kormorán Családi napokat jelentette, a továbbiakban Kárpát-medencei Folk & Roll találkozó néven tölti be küldetését.  A szervezők ugyanis hagyományteremtő célzattal vágtak bele a több generációt is megszólító rendezvény megszervezésébe.

Már a helyszín kiválasztása is telitalálat: ezúttal a város szívében, pontosabban a Városliget tőszomszédságában fellelhető Dürer kert (XIV. ker. Ajtósi Dürer sor 19-21.), amely tömegközlekedéssel kitűnően megközelíthető, nem beszélve a kényelmes és ingyenes parkolási lehetőségről.

A 2011. május 15-én délutántól (kapunyitás: 16 óra)  induló program kavalkádban szerepel – feltehetően sokak érdeklődésére számot tartó – kirakodóvásár, a gyermekeknek kézműves foglalkozások és tánctanítás, valamint népzene és táncház. Aki különleges, nem mindennapi, ám magyaros falatokra vágyik, közelebbi ismeretségbe kerülhet eleink ízletes táplálékaival. Estétől négy – műfaját tekintve folk rock, ám egymástól jól megkülönböztethető stílusú – csapat adja egymásnak a színpadot.

NaNa

Motoros újságírói pályafutását 1995-ben kezdte gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgázott a JATE Budapest Média Intézetében Kommunikáció és PR szakon, diplomamunkáját a Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök címmel írta. 2006-ban alapította meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook Hozzászólások