fbpx
HírekKultúraMotoros zene

Hat hónapig készült az Angyal

afc klipfoto 12Az eredmény egy olyan alkotás, melyről túlzás nélkül állíthatjuk, hogy példa nélküli a magyar könnyűzene világában.

Az AFC második, “LéleKzet” címet viselő albumának első klipforgatását hosszas munkálatok előzték meg. 2010. október 15-én azonban bemutatták a várva várt “Angyal” című videoklipet!

“Mindenképpen olyan kisfilmet szerettünk volna, amely erősíti a dal mondanivalóját, miszerint a sors valahogy mindig olyan szituációkat szül, amelyek előre visznek, még ha azok első látásra vészjóslónak is tűnnek. Mintha valaki, egy külső, láthatatlan erő – egy angyal – vigyázna rám” – nyilatkozta Molnár Tamás, a dal szerzője és szövegírója.

“A zenekar tagjai fákként jelennek meg egy mesebeli erdőben, melyben tűzvész pusztít, majd egy hatalmas vihar képében égi segítség érkezik” – mesélte a forgatókönyvíró-producer, Szabó Zé.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A stáb green boxban rögzítette a képkockákat. A rendező, Indián elárulta, a képi világot illetően azonnal egyetértettek: szürreális környezetet álmodtak meg, amelyhez hasonlót eddig többnyire Tim Burton filmjeiben láthattunk.

A zöld felületekre Manga István hónapokig tartó, aprólékos munkával varázsolt misztikus erdőt. “A legbonyolultabb feladat az interakció létrehozása volt a fiúk teste és a hozzájuk tartozó fák közt, a másik nehézséget a környezet előállítása jelentette, mivel annak dinamikusan változnia kellett az események hatására.” – magyarázta az animátor.

Az eredmény egy olyan alkotás, melyről túlzás nélkül állíthatjuk, hogy példa nélküli a magyar könnyűzene világában: a klip szakmai berkekben is osztatlan sikert aratott.

“Amikor megmutattak egy-egy képkockát, vagy jelenetet, lepadlóztam, és éreztem, hogy itt valami óriási dolog van készülőben. A legvadabb álmainkat is felülmúlták a látottak! Tanúbizonyság lehet ez a videó arra, hogy képesek vagyunk a folytonos megújulásra, és a zeneiség mellett komoly hangsúlyt helyezünk a vizualitásra is. Úgy érzem, valami olyat hoztunk létre, ami nem csak a zenekar életében lehet mérföldkő…” – tette hozzá az AFC frontembere.afc cimafc klipfoto 01afc klipfoto 02afc klipfoto 07afc klipfoto 10

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x