EseményekHírekMotoros túra

Motorozz télen is a Grossglockneren!

altJártál már a Grossglockneren? Ha igen azért, ha még nem, akkor pedig azért tarts velem virtuálisan az Alpokba a motorosok egyik legkedveltebb európai úti céljához.

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy pár kattintás és a monitorodon életre kel a Grossglockner látványút végén található Kaiser Franz Joseph Höhe nyáron állandóan zsúfolt parkolója, az Alpok havas csúcsai és előtted úsznak át a Pasterze gleccser felett a felhők?

A látványút hivatalos oldaláról elérhető, az út végén elhelyezett panoráma webkamerának köszönhetően mindez lehetséges. A kamera 2010 augusztus 10-e óta majdnem minden nap 5 percenként képet készít a gleccserről és környékéről.

Nyáron általában 5:45 és 20:35 között, míg télen 6:15 és 16:55 között rögzíti a képeket. Ha nem figyel a főnök, akár az egész munkaidőt a hegynek szentelheted!

Azonban akkor se csüggedj, ha üzemidőn kívül nézelődnél. Remek dolog az oldalban, hogy mióta felszerelték a kamerát, azóta folyamatosan archiválják a felvételeket. Így tetszés szerinti időszak vagy nap is kiválasztható és visszanézhető.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

altÉn egy délelőttöt elszöszöltem azzal, hogy kitartóan kerestem magunkat a látogatásunk napján készült képeken, sajnos hiába. De attól, hogy nekem nem sikerült, lehet, hogy Te elsőre kiszúrod majd magad a képeken.

A kép automatikus forgását a Rotation fül alatt tudod megállítani, a kívánt időszakot pedig a Time lapse feliratra majd a kis ceruzára kattintva tudod beállítani. A képet az egérrel „megragadva” magad forgathatod, a jobb oldalon pedig nagyíthatod/kicsinyítheted a képet.

Nézelődj, nosztalgiázz, melengesd egy kicsit a szíved a gyönyörű nyári képekkel ezeken a szürke téli napokon. A webkamera képét ITT találod.alt

 

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük