CsajokKiemeltMotoros csajok

Zsófy: nem igazán érdekeltek a barbi babák

user 8789258 1180111862099Egy 20 éves lány vagyok akinek nagy szenvedélye a motor!

Egész kicsi koronban űltem először motorra, de akkor még csak a báttyáim műanyag kismotorjára, ami igazán szimpatikus volt! Onnantól már nem is igazán érdekeltek a barbi babák. Ez kb. 3-4 éves koromban lehett.

De igazán csak 2005 nyarán kezdtem el motorozni. Édesapám 2005-ben vett magának egy 1500-as Intrudert. Nagyon tetszett az a motor, igaz nem az én stílusom, de motor. Akkor vetettem fel egy este, hogy én el szeretnék menni és letenni a motoros jogsit, az A1-re.

Pár óra harc után édesanyámat is meg tudtam győzni, és megengedték, hogy elmenjek a jogsira következő évben. Viszont már akkor nyáron kaptam egy 125-ös Girella robógot. Kezdő motornak nagyon is megtette. Csak egy évig nyúztam, de jó volt, mert meg tudtam tartani.

Mikor sikerült a jogsit megszereznem, vettünk egy Honda 125 CBR-t . Nagyon szeretem ezt a kismotort, még jelenleg is meg van, csak az a bajom vele, hogy már kinőttem!

Zsófy Profilja

Tavaly nyáron megszereztem az “A” kategóriás jogósitványt is. Igaz motor még nincs hozzá, csak a tesóméké. Miután nekem lett motorom, őket is megfertőztem, ráadásul még anyumat is! Így mindenki elment motoros jogsira, és a családban mindenkinek van egy kis pofás gépe.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Idén sikerűl megvennem egy Honda 600 RR-t. Régi vágyam. Nekem ez a szívem csűcske, a páromon kívül! Úgy vagyok vele, hogy nekem kell ez a motor, még akkor is ha tudom, hogy esteleg kevés vagyok még hozzá.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük