fbpx

Knédelhausz Rita – igaz, nem rózsaszín a motorom, de legalább lila

knedelhausz rita 2Úgy került a motorozás az életembe, hogy Pàrom 1 éve kitalálta, hogy ő szeretne nagyobb motort az 50 ccm-s Jawa Mustangjánàl és 125-ös motoros vizsgàt csinàlni.

Elsőnek engem annyira nem vonzott, de amikor elmentünk megnézni egy nagyon szép àllapotú Yamaha SR 125-öt és felültem mögé, akkor elkapott az az igazi motoros életérzés. És az a hang… (tudom, a nagyobb motor hangokat meg sem közelíti, de nekem tetszett), így kitaláltam, hogy nekem is kell 125-ös jogsi.

Vettem egy Burgman 125-öst. Szerettem is, szép volt, jó volt, aztàn nagyobbra váltottunk tél után, mert szerettünk volna hosszabb utakon túràzni, járni az orszàgot vagy esetleg külföldre is menni. Sok helyen az autópályára is felmegyünk és a 125-ösökkel a kamiont is alig tudtunk megelőzni, szóval az nem valami biztonságos.

Ezért megcsinàltam az A2 jogsit (azért, mert a korom miatt még pàr évet vàrnom kellene a nagy A-ra). Párom a nagy A-t. Neki egy Honda CB500-a lett, nekem egy Suzuki GS500-am.

knedelhausz rita 1

Eddig hatszor voltam túrán, de majd remélem eljutok egyszer és többször is egy CsaM (Csajok a motoron – a szerk.) gurulásra, mert nagyon bírom a CSAM csapatot és még nem volt szerencsém lányokkal gurulni. Illetve szeretnék több túrára menni. Valahol el kell kezdeni…

Igaz nem rózsaszín a motorom, de legalább lila!

knedelhausz rita 3knedelhausz rita 3

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x