Hírek

Women Ride kampány

Leslie PorterfieldHárom gyönyörű motoros nőt választott legújabb, női motorozást népszerűsítő kampányához a FIM.

Leslie Porterfield (FIM Sebességrekorder), Livia Lancelot (FIM Női Motocross Világbajnok ) és Laia Sanz (FIM Női Trial Világbajnok) is részt vesznek abban a kampányban, amit a FIM (Motorosok Nemzetközi Szervezete) indított „Women Ride” címmel, azzal a céllal, hogy népszerűsítse a motorozó nőket.

A cél a motoros közönség bővítése a nők bevonásával, valamint, hogy megváltoztassák a motorozásról kialakult képet úgy, hogy közismert nőkkel promotálják a motorsportot. A kampány első epizódjából kiderül a valós ok, amiért a nők motorra ülnek: egyszerűen az érzelmeik vezetik őket.

 

A „Women Ride” kampánnyal a FIM a 2010-es évben végre a nőket állítja a reflektorfénybe, és ezúttal nemcsak a női bajnokságokon, hanem a többi versenyen valamint számos online és offline médiumban is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

WRide ChallengeB03 1WRide DirtyB03WRide BreathB03

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük