fbpx
HírekMotorokMotoros jogosítvány

Ingyen motorjogsi a Harley-tól

harley davidson utlevel a szabadsaghozA Harley-Davidson egy különleges kampányt jelentett be, amely minden bizonnyal felkelti azok érdeklődését, akik nemrég szerezték meg korlátlan ’A’ kategóriájú motoros jogosítványukat, illetve azokét is, akik még csak álmodoznak róla, hogy megszerzik azt.

Miről szól az ajánlat? Azoknak, akik új Harley-Davidson motorkerékpárt vásárolnak és jogosítványukat 2019 májusa után szerezték, vagy még az idén megkapják, a Harley-Davidson megtéríti a jogosítvány megszerzésének a költségeit!

Elég egyszerű a képlet: vegyél egy új Harley-Davidson motorkerékpárt, válassz a Street, Sportster vagy 1746 cm3-es Softail modellek közül és legyen egy korlátlan „A” kategóriás jogosítványod, amit 2019 májusa után állítottak ki. A H-D fedezi az új Harley tulajdonosának a vezetői engedély megszerzéséhez szükséges alapkurzus költségének és vizsgadíjainak összegét, 170 000 Ft összeghatárig.

A promóció az év végéig érvényes, így nagyszerű motiváció lehet azoknak, akik eddig csak vágyakoztak a motorozás iránt és álmodoztak egy saját Harley-ról. Itt az idő, hogy elhatározásra jussanak és még ebben a szezonban megszerezzék mindkettőt.

A Harley-Davidson megérti, hogy egy korlátlan „A” kategóriás jogosítvany megszerzése idő- és energiaigényes és nem igazán egyetlen hónap alatt elintézhető. Ezért ez a kampány a 2020-as év végéig érvényes, beleértve a jogosítvány kiállítását és a motorkerékpár vásárlását.

Itt az idő az álmok megvalósítására, és hogy elindulj a szabadság útján!

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x