fbpx

Márciusban ismét System of a Down-est

system of a down 2020 3A Zentai Anett és Géczi Eszter alkotta Anett&Eszti Acoustic duó tavaly novemberben rendezte első System of a Down névre hallgató estjét. A sikeren felbuzdulva idén márciusban már érkezik is a második koncert az Ellátóházban.

Tavaly novemberben volt az első System of a Down-estetek és most márciusban tartjátok a másodikat. Milyen volt a novemberi?

Óriási élmény volt, a SOAD közönség hihetetlen jófej! Épphogy elkezdtünk játszani és máris hatalmas éneklésbe kezdett mindenki. Volt fejrázás, üvöltés és ami a szívunk csücske: akusztikus pogó. Ha nem épp a B.Y.O.B.-ban hörgünk teljes gőzzel, akkor el is érzékenyedünk az ilyen szintű kedvességtől. 😀  Amikor pedig a Chop Suey-t énekelte mindenki…libabőr.

Úgy vettük észre, hogy az akusztikus formától pedig még érzelmesebb, még elszállósabb SOAD hangulat alakult ki. Egyébként hatalmas pacsi a közönségnek, hiszen hétköznap közel 350-en jöttek el és buliztak ezerrel a másnapi munka ellenére. Pont emiatt is igyekeztünk a mostani koncertünket pénteki napra tenni, hogy ez se legyen korlát.

Mire számíthat a közönség a mostani koncerten, készültök újdonságokkal?

Ugyanarra az őrült hangulatra és szeretetre számíthat mindenki, mint az első bulinkon! Szeretnénk, ha mindenki felszabadultan énekelne velünk, és táncolna a dalokra, mert azt nagyon imádjuk. A múltkori koncerten eszméletlenül király volt a közönség, ugyanazt a hangulatot igyekszünk majd megteremteni a mostanin.
Ezenkívül lesznek új dalok a repertoárban, és három szenzációs csaj vendégzenész is játszik majd velünk néhány számban. Izgalmas lesz, ezt megígérhetjük!

Mik a terveitek az idei évre?

Koncert, koncert, koncert és dalírás. Egyrészt szeretnénk minél több városba elvinni a SOAD hangulatot, másrészt pedig van egy kb. 5 órányi vegyes repertoárunk, amellyel szintén koncertezni fogunk. Épp szervezés alatt van az évünk, de egyelőre úgy tűnik, hogy szuper pörgős lesz! Úgyhogy mindenképp figyeljétek a FB-unkat, hogy hol találkozhattok velünk!

De ami szintén izgalmas, hogy a koncertezés mellett szeretnénk idén kijönni a saját dalos projektünkkel is.

system of a down 2020 5Ez nagyon jól hangzik! Meséljetek erről a saját dalos projektről!

Túltengünk a gondolatoktól és a lelkesedéstől ezzel kapcsolatban, novellát tudnánk írni az elképzeléseinkről, de megpróbáljuk pár mondatba belepréselni! Eléggé énekközpontúaknak szeretnénk a dalokat, inkább két főénekkel, mint főénekkel+vokállal. Stílusilag mindketten a melankolikus és kicsit sötét, elgondolkodtató, érzelmes irány felé orientálódunk, de nem szeretnénk magunkat határok közé szorítani, legyen a szabadság a keret! Ha véletlenül felbukkan egy boldog dallam, hát bevesszük őt is a buliba, nem zárkózunk el semmitől, ami belülről jön és szeretjük!

Tervben van, hogy elvonulunk valahová alkotni, ahol csak mi vagyunk, a hangszerek és a természet, és azzal az elánnal szeretnénk megírni egy EP-nyi dalt is. A nevünk változására is lehet számítani, szerintünk érdemes elkülöníteni a cover dalos-, és a saját projektet. Ősszel tervezünk kijönni a dalainkkal, de majd addig is szórjuk az infómorzsákat.

Ha nem olvastad voltna a csajokkal készült tavalyi interjúnkat, akkor ezen a linken azt is megtalálod.

system of a down 2020 4system of a down 2020 4system of a down 2020 4

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x