fbpx
CsajokKiemeltNői motoros nap

Elkészült a 14. Nemzetközi Női Motoros Nap logója

14 nemzetkozi noi motoros nap 2020 csajokamotoronBejelentették a Nemzetközi Női Motoros Nap 14. kiadásának hivatalos logóját. Habár a logó évről-éve fejlődik, elemei az elmúlt évek történeteiről mesélnek.

A grafika azért készül el minden évben, hogy az esemény résztvevői, támogatói mehjelentethessék az eseményhez kapcsolódó rendezvények népszerűsítésére szolgáló webhelyeken, Facebook oldalakon illetve -eseményeknél. Megjelenítésével kiállsz a Nemzetközi Női Motoros Nap (IFRD) szellemisége mellett, ezzel növelve ennek a csodálatos napnak a népszerűségét.

A világ legnagyobb és egyetlen női motoros napja, amelynek híre és népszerűságe a világ minden országába elért magába foglalja az összes márkát, és népszerűsíti motorkerékpározást a nőkkörében.

Az évek során az IFRD embléma folyamatosan fejlődött, de továbbra is bizonyos konzisztens tervezési elemekkel rendelkezik, amelyek magukba foglalják a hagyományos részleteket.

A teljes grafika a földgömbbel a közepén kihangsúlyozza az esemény globális jellegét. A motoros női fej azért visel nyitott bukósisakot, hogy ezzel is kihanghsúlyozza, kiemelje a női arcot,látszódjon,hogy nőről van szó. Az arc felfelé néz, állátmagasra tartja, ami a táűvolba tekintést, a mindig nyitott, előretekintő godolkodást szimbolizálja.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

14 nemzetkozi noi motoros nap logo 2020 csajokamotoron

A képen apró sziluettekként különféle motorkerékpárok formái láthartók. Ez hangsúlyozza azt a tényt, hogy a Nemzetközi Női Motoros nap egy befogadó esemény, minden motorkerékpár-típus, márka és motorozási stílus egyaránt szívesen látott. Ha te is úgy érzed, hogy ez a nap neked is szól, akkor idén, 2020-ban május 2-án csatlakozz a kezdeményezéshez és CSAK HAJTS!

Nemsokára érkezik a Női motoros Nap idei logója magyarul is, ahogy a gyűjthető pólók grafikái is. Amint eljutnak hozzánk, jövök a részletekkel.

 

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x