fbpx

Kiszivárogtak az első felvételek Batman denevérmotorjáról

batman uj motorjaJanuár végén hivatalosan is elkezdődött Matt Reeve The Batman című új filmadaptációjának a felvétele, amelyben a denevérembert Robert Pattinson játsza majd.

Lassan szivárognak az információk az új Batman film részleteiről. Hogy Robert Pattinson mellett egy új szereplő, Jayme Lawson is csatlakozott a stábhoz, az még novemberben volt újdonság. Talán csak véletlen, hogy az új karaktert a filmben Bellának hívják majd, pont úgy, mint Pattinson szerelmét a Twilight filmekben. Talán véletlen, talán nem, de az biztos,hogy az eredeti Batman képregényben nincs Bella nevű szereplő.

A frissen diplomázott színésznő olyan hírességekhez csatlakozott a stábban, mint Pattinson, Paul Dano, aki Riddler-t játsza majd, Colin Farrell mint a Pingvin, Jeffrey Wright mint James Gordon és Andy Serkis mint Alfred Pennyworth, valamint Zoe Kravitz, mint Catwonan.

Hogy mi lesz a szerepe, hogy ő is egy szuperhős lesz vagy csak egy földi halandó, egyelőre még nem átulták el a film készítői. A film premierje egyébként 2021 június végére várható.

Batman új ruhájáról maga a rendező osztott meg sejtelmes felvételt még a forgatás első napján. Túl sok ugyan nem látszik belőle, de hogy látványos lesz, az már egészen biztos.

A Twitteren pedig kiszivárgott egy rövid felvétel a forgatásról, amelyben két motoros látható, akik nagy valószínűséggel a Batman-t és Catwomant alakító színészek kaszkadőrjei, és ezen a felvételen egy nem túl látványos motoros burulás is látható. Remélhetőleg a kész filmre ezt a jelenetet is feltuningolják majd, ahogy a motorok is jelentős optikai tuningon estek át. Előzetes tippek szerint egy átalakított Harley-Davidson és egy BMW kap szerepet a filmben.

Forrás, képek: Variety , gizmodo

 

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x