fbpx

Vihar: Megjelent az Anett & Eszti Acoustic első saját dala – VIDEÓVAL!

Anett & Eszti Acoustic Vihar

Az Anett&Eszti Acousticról már olvashattatok nálunk, a System Of A Down akusztikus estjeikkel óriási bulikat csinálnak Pesten és vidéken is. Most viszont fontos mérföldkőhöz érkeztek a zenekari életükben: megjelent az első saját daluk. Nagyon izgalmas ez egy lányduótól, úgyhogy nem is várunk tovább, kikérdezzük őket a részletekről.

Meséljetek arról, mikor és hogyan döntöttétek el, hogy saját dalok írásába vágtok!

Valójában már duónk megalakulásakor (2018 őszén) úgy tekintettünk a jövőbe, hogy majd egyszer nekiállunk a saját számok írásának. Őszinték leszünk, a cover dalok előadása egyikünket sem elégíti ki hiánytalanul, persze, élvezzük (főleg azt az energiát, ami a közönség felől jön)…de a kreatív, alkotni vágyó énünknek több kell.

Hogyan néz ki nálatok az alkotói folyamat?

Mindketten mindent csinálunk, nincsenek leosztva a feladatok a dalírást illetően. Ha jön egy ötlet, felvesszük és küldjük is a másiknak, majd ezekhez további ötleteket hozzáfoltozgatva áll össze egésszé a nóta. Nem is kell egy légtérben lennünk, gördülékenyen össze tudjuk illeszteni a szöveget és a hangszeres alapot is a távolból.

Odett tehetségkutatójának keretében jelent meg az első dalotok Vihar címmel. Nagyon jó a fogadtatása, lassan elnevezhetitek “a libabőrös” dalnak. Miről szól, mit takar a cím?

Igen, szerencsére nagyon kedves, szívhez szóló visszajelzéseket kapunk a dallal kapcsolatban. Érezhetően nem csak udvariasságból dicsérnek minket, hanem valóban tetszik nekik a dal, és ezért mi nem győzünk eléggé hálásak lenni!
A Vihar cím amúgy a dalban ábrázolt kapcsolat nehézségeire és végére utal. Az (el)szenvedő fél érzelemvilágát festettük le, aki egy olyan kapcsolatban ragadt, amiben elromlott, vagy egyszerűen kihűlt valami, és ennek jeleit a másik nem veszi észre, illetve nem tesz ellenük. A történet végén pedig megtörténik a szomorú, de szükséges és felszabadító különválás.

Mikor várható a következő saját dalotok?

Folyamatosan írjuk a számokat, amikor csak időnk engedi! Az a tervünk, hogy még idén ősszel bemutatunk egy másik szerzeményt, ami hangulatban eléggé különbözik a Vihartól. Alig várjuk, hogy készen legyen és kilőhessük az éterbe, mert szeretnénk mindenféle arcunkat megmutatni, amilyen hamar csak lehet!

 

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x