HírekKultúraMotoros zene

Invisible Darkness – rejtélyes, de nagyon rock

the trousers bandA The Trousers budapesti garázsrock-formáció végre új albummal jelentkezett, mely az Invisible Darkness címet kapta, s 11 olyan dalt tartalmaz, amelyek egy jó kis rock buliban, feldobják a hangulatot, s nem is akar az ember annyira sötétséget, mint ahogyan a cím ezt sejteti… Hallgass bele!

A The Trousers annak ellenére is remek korongot hozott létre, hogy nemrégiben fixálódott le a felállálása, hiszen Kőváry Zoltán énekel, Lázár András basszusgitározik, Locke Péter gitározik és Gulyás Samu Antal dobol.

Az Invisible Darkness szeptember végén jelent meg, a Music Fashion kiadó gondozásában, valamint a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával. Ez a banda ötödik nagylemeze.

A dalok, már egészen 2016-tól születőben voltak, s a korábbi felállálás tagjainak munkáját is dicsérik. A felvételek a tavalyi év folyamán zajlottak a fővárosban, az Artist Factory-ben.

A korongon két zenész is vendégszerepel, mégpedig egy hölgy, Csányi Rita vokalista, valamint Derecskei Zsolt billentyűs. A figyelemfelhívó borítót pedig, Rusvai Roland készítette.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

the trousers invisible darkness

A lemez érdekessége még, hogy a cd- és online változat mellett, év végétől, vinyl formátumban is kapható lesz majd.

A srácok, természetesen folyamatosan koncerteznek hazánkban és külföldön egyaránt, s a fellépések során az Invisible Darkness dalait is hallhatja a közönség.

Hallgasd meg az egyiket!

Forrás, fotó: The Trousers

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük