fbpx

Meleg kezek télen is: IXS Tour Glove Arctic-GTX 2.0

Tour Glove Arctic-GTX 2.0A Tour Glove Arctic-GTX 2.0 egy olyan téli kesztyű, amelyet úgy terveztek, hogy megbirkózzon a -10 és +5 Celsius fok közötti hőmérsékletekkel.

A hatékony Primaloft® szigetelés (240 g) véd a lehűlés ellen. A belső GORE-TEX® membrán víz- és szélállóvá teszi a kesztyűt, ugyanakkor nagy lélegző képességgel is rendelkezik. Belseje Tri-Fleece béléssel van felszerelve.

A külső anyag poliamid keverékéből áll, nagy mennyiségű kiváló minőségű kecskebőrből. A lehető legjobb tapadás nagyon fontos volt az IXS számára az anyag kiválasztásakor. Az ergonómiailag előre kialakított, nyújtható betétekkel ellátott ujjak minimálisra csökkentik a gyűrődéseket, amikor megfogod benne a markolatot.

Az ütéselnyelő Impacton® viszkóz-elasztán párnázott dupla bőrrétegek a csukló felett további védelmet nyújtanak a kezeknek. Ez a kombináció biztosítja, hogy a kesztyű nagyon kényelmes, mindenekelőtt nagyon biztonságos, de emellett masszív és meleg is.

Olvass még több cikket a motoros kesztyűkről!

Tour Glove Arctic-GTX 2.0A bal mutatóujjra gumit ​​rögzítettek, így eső esetén szárazra törölheted vele a plexit.  Az érintőképernyővel kompatibilis anyaggal ellátott mutatóujjhegy lehetővé teszi az okostelefon használatát anélkül, hogy levennéd a kesztyűt.

A tépőzáras rögzítés megakadályozza a kesztyű lecsúszását. Az állítható szélességű mandzsetták egyenként beállítható gumihevederrel biztosítják, hogy a nedvesség és a szél behatoljon. A mutatóujjon és a mandzsettákon alkalmazott fényvisszaverő csíkok diszkrét használata növeli a láthatóságot, ha fény világít rájuk.

A legújabb EN13594: 2015 tesztstandard megelégedése magától értetődik a #ixs számára, ezért nincsenek kérdések a biztonsággal kapcsolatban. A Tour Glove Arctic-GTX 2.0 XS – 5XL méretben kapható.

További információk a letöltendő sajtóközleményben

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x