CsajokMotoros divat

Fújd méretre!

hjc3Állítható arcpárnás sisakot dob piacra a HJC.

Az FS-11-es, zárt bukót a túrákat preferáló motorosok számára készítették, és rengeteg extra kiegészítőt kapott. Ezek közül a legérdekesebb extra a felfújható arcpárna. A sisak felvétele után egy kis gomb segítségével addig pumpálható, amíg fel nem veszi viselője arcformáját. A párna leengedése hasonlóképp, egy másik beépített gomb segítségével történik.

A sisak többféle színben és grafikával kapható, az egyszerű feketétől az egészen feltűnő festésig. A hat méretben kapható, üvegszálas héjszerkezetű sisak belsejét antiallergén, antibakteriális, izzadás gátló szövettel bélelték.

Helyet kapott a sisakban egy napszemüveg is, mely egy gyors mozdulattal le- és felhajtható. A plexi a már jól ismert quick-release rendszerrel működik. A száguldás szerelmeseinek kedvezve ellátták egy gyors plexizárral, ami megakadályozza a plexi felnyílását. További hasznos kiegészítő az eltávolítható bogárháló, illetve a szintén kivehető orrvédő. A sisak megfelelő szellőzéséről az ACS (Advanced Chanelling System) gondoskodik. A biztos rögzítéshjc2 copyhjc4ért D-gyűrűs zár felel.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük